Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Barátnőm van már 5-6 hónapja. Semmi különösebb baj nincs, olyanok vagyunk mint bármely más pár. Egyetlen egy dolog van, ami engem zavar. Mikor azt mondom neki, hogy szeretem, ő csak hallgat. Régebben mindig mondta, hogy ő is engem. Ennek ellenére ugyanúgy viselkedik, mint akkor. Ölelget, csókolgat, fogja a kezem, minden. Ez az egyetlen probléma. Próbáltam már vele beszélni erről. Kérdeztem mi a baj, szünetet szeretne-e ő azt mondta nem tudja, nem szeretne szünetet.
Na most a kérdés: Szeret-e még egyáltalán szerintetek, es csak össze van zavarodva? Vagy már le is mondhatok róla? Nem tudom mi van.
2016. jan. 9. 10:46
1/1 anonim válasza:
Ha te szereted őt akkor eszedbe ne jusson lemondani róla. Szerintem ő is szeret téged.. Tudod, ha nem mondja az nem azt jelenti hogy már nem szeret. A szeretetet nem szavakban hanem tettekben kell bizonyítani. És te azt mondod hogy ölelget, csókolgat stb. csak a nem mondja hogy szeret. Ha érzed hogy szeret akkor semmi baj nincs.. Annyit tudok mondani hogy ülj le vele beszélgetni, kérdezd meg tőle hogy szeret e még.. stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!