Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm kiskorú én 18 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dániel vok kérdése:

A barátnőm kiskorú én 18 éves vagyok anyja távoltartásit kér hogy ne legyek vele . Ezt meg teheti?

Figyelt kérdés
2016. jan. 8. 19:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Inkább itt szeret lenni mint otthon csak anyja ezt nem érti meg hogy jo helyen van , nekik szegényes a körülmény nálam nem . És az anyja már rendőrökkel jön hogy elviteti pedig hétvége van segítek a lányának mindenbe . Tanulásilag is és egészségileg is .
2016. jan. 8. 19:42
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
14 év alatt kiskorú,18 alatt fiatalkorú,csakhogy egyesek legyenek tisztában a fogalmakkal.Ez a kapcsolat már teljesen legális,már súrolhatja a lányt büntetés nélkül.
2016. jan. 8. 19:49
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

hát az anyja nem egy észlény. azt szeretné, hogy inkább otthon legyen a lánya. de ha hazamegy mégis megveri és fenyegeti.

kérdező: próbáld tiszteletben tartani a barátnőd korát és hogy még az anyukának joga van beleszólni hol van a lánya és tényleg hazavitetheti,hogyha odamegy egész hétvégére. ezért a békesség kedvéért inkább ne hagyd ,hogy egész hétvégéket ott töltsön.

2016. jan. 8. 19:53
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
Az a helyzet, hogy 18 éves koráig az anyja felelős érte. Próbáljatok meg észérvekkel hatni rá, kérdezzétek meg, mi az oka, mert amiket felsoroltál, az nem ok. Sőt... ennyi miatt nem is kérhetne távoltartásit.
2016. jan. 8. 19:53
 15/17 anonim válasza:
74%

"14 év alatt kiskorú,18 alatt fiatalkorú,csakhogy egyesek legyenek tisztában a fogalmakkal."

Hogy akkor a valódi fogalmakkal legyen tisztában mindenki:

0-18: kiskorú

0-14: gyermekkorú

14-18: fiatalkorú

18- : nagykorú

Távoltartásit pedig csak olyan esetben lehet kérni, ha olyan bűncselekmény jövőbeli elkövetése megalapozott, amiért börtönbüntetés kiszabható.

2016. jan. 8. 21:00
 16/17 Nemes Zoltán ***** válasza:

Ha csak mondja az nem számít.

Gyakori szülői reakció a gyermek féltés.

Próbálj bevágódni az anyukánál, virág ajándék hízelgés.

Ha nem megy , akkor türelem, ha 18 lesz egyszerűen átköltözik hozzád.

2016. jan. 10. 09:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem kérhet távoltartásit, elvégre nem veszélyeztetsz senkit. Még fenyegetésre sem adnak távoltartásit, csak ha tényleg tettlegesség volt, látlelet készült, stb.

egyébként meg, teljesen normális korkülönbség, nem tudom, hol él, aki erre azt mondja, necces.

Mégis, kivel kezdjenek a 15-16 éves lányok?

én 16 évesen 30 éveseket vadásztam

Anyuci kicsit idegbeteg, de az anyucik többsége az, szóval ezzel mindig számolni kell. Át kell verni, szinte kéri, hogy hazudjanak neki.

2016. jan. 13. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!