Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm kiskorú én 18 éves vagyok anyja távoltartásit kér hogy ne legyek vele . Ezt meg teheti?
hát az anyja nem egy észlény. azt szeretné, hogy inkább otthon legyen a lánya. de ha hazamegy mégis megveri és fenyegeti.
kérdező: próbáld tiszteletben tartani a barátnőd korát és hogy még az anyukának joga van beleszólni hol van a lánya és tényleg hazavitetheti,hogyha odamegy egész hétvégére. ezért a békesség kedvéért inkább ne hagyd ,hogy egész hétvégéket ott töltsön.
"14 év alatt kiskorú,18 alatt fiatalkorú,csakhogy egyesek legyenek tisztában a fogalmakkal."
Hogy akkor a valódi fogalmakkal legyen tisztában mindenki:
0-18: kiskorú
0-14: gyermekkorú
14-18: fiatalkorú
18- : nagykorú
Távoltartásit pedig csak olyan esetben lehet kérni, ha olyan bűncselekmény jövőbeli elkövetése megalapozott, amiért börtönbüntetés kiszabható.
Ha csak mondja az nem számít.
Gyakori szülői reakció a gyermek féltés.
Próbálj bevágódni az anyukánál, virág ajándék hízelgés.
Ha nem megy , akkor türelem, ha 18 lesz egyszerűen átköltözik hozzád.
Nem kérhet távoltartásit, elvégre nem veszélyeztetsz senkit. Még fenyegetésre sem adnak távoltartásit, csak ha tényleg tettlegesség volt, látlelet készült, stb.
egyébként meg, teljesen normális korkülönbség, nem tudom, hol él, aki erre azt mondja, necces.
Mégis, kivel kezdjenek a 15-16 éves lányok?
én 16 évesen 30 éveseket vadásztam
Anyuci kicsit idegbeteg, de az anyucik többsége az, szóval ezzel mindig számolni kell. Át kell verni, szinte kéri, hogy hazudjanak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!