Más is van úgy, hogy olyan az anyja, mintha inkább a gyereke lenne?
"Aztán ha eljön hozzánk, akkor mindent elé kell rakjak, kiszolgálom, mindent én fizetek, neki ez a természetes. "
Ha te ebbe belemégy, akkor te (is) hibás vagy. Ha eljön, akkor nem raksz elé mindent, nem szolgálod ki, nem fizetsz neki - és akkor hamarosan rájön, hogy vége a kihasználásodnak.
Ha megteheti, akkor minek erölködne önállóan elrendezni a dolgait? Így sokkal kényelmesebb!
Első, ha talpraesett, életerős anyukája lenne, eleve nem tenne ilyesmit, hogy ezeket elvárja. Amit gyerekkorában elrontottak, később már nem fogja megtanulni.
Nekem az idős anyukám olyan, hogy féltem, túlféltem már, ő meg sokszor mondja, hogy hagyjam, mert el tudja egyedül is intézni.
Valószínű velem van a baj, és tényleg meglenne egyedül, csak hát szeretem, és nem akarom már egyedül hagyni.
Lehet, kérdező, Te is így vagy evvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!