Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is van úgy, hogy olyan az...

Más is van úgy, hogy olyan az anyja, mintha inkább a gyereke lenne?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy 52 év alatt semmit sem tanult. Belekeveredett hitelekbe, nem vált el apámtól időben, azóta is nyögi a tartozásokat, rengetegszer én húztam ki a bajból. Aztán ha eljön hozzánk, akkor mindent elé kell rakjak, kiszolgálom, mindent én fizetek, neki ez a természetes. Úgy irigylem azokat, akiknek az anyukájuk felnőttként viselkedik. Én gondolom rosszul, vagy ez így tényleg nem annyira van rendben?
2015. szept. 19. 23:26
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

"Aztán ha eljön hozzánk, akkor mindent elé kell rakjak, kiszolgálom, mindent én fizetek, neki ez a természetes. "

Ha te ebbe belemégy, akkor te (is) hibás vagy. Ha eljön, akkor nem raksz elé mindent, nem szolgálod ki, nem fizetsz neki - és akkor hamarosan rájön, hogy vége a kihasználásodnak.

Ha megteheti, akkor minek erölködne önállóan elrendezni a dolgait? Így sokkal kényelmesebb!

2015. szept. 20. 10:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Első, ha talpraesett, életerős anyukája lenne, eleve nem tenne ilyesmit, hogy ezeket elvárja. Amit gyerekkorában elrontottak, később már nem fogja megtanulni.

Nekem az idős anyukám olyan, hogy féltem, túlféltem már, ő meg sokszor mondja, hogy hagyjam, mert el tudja egyedül is intézni.

Valószínű velem van a baj, és tényleg meglenne egyedül, csak hát szeretem, és nem akarom már egyedül hagyni.

Lehet, kérdező, Te is így vagy evvel.

2015. szept. 20. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!