Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is ez van, hogy körülné...

Másnál is ez van, hogy körülnéz az anyja a gyereke dolgai között?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 15:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ha a gyerek nem ad bizalmatlanságra okot,akkor ez illetlenség és nem normális.Mindenkinek kell a privét szféra,gondolom nem kisgyerekről,hanem tiniről van szó.
2012. szept. 4. 15:43
 2/25 anonim ***** válasza:
23%
Ez lenne s természetes! Egy szülőnek tudnia kell,hogy van-e as gyereknél kábszer,ital stb. Sok bajt meg lehetne előzni,ha minden anya így tenne. Ha nem is naponta,de időnként.
2012. szept. 4. 15:45
 3/25 anonim ***** válasza:
70%
nekem anya soha nem turkált a cuccaim között és kiakadnék ha még is észre venném hogy kutakodott közöttük.
2012. szept. 4. 15:46
 4/25 anonim ***** válasza:
86%

Én amikor otthon éltem még (2 hónapja költöztem el) akkor anyám mindig turkált a dolgaim között, szekrényemben, táskámban stb. Egyszer nagyon összevesztünk és a fejemhez vágta, hogy mit képzelek magamról, hogy óvszert tartok a táskámban?

Na, itt bukott le...

21/L

2012. szept. 4. 15:56
 5/25 okoska31 ***** válasza:
66%

remélem, hogy - apaként - nem lesz szükségem erre a megoldásra. De van, hogy elkerülhetetlen.

viszont az is tény, hogy ha egy anya mos, vasal és pakol a gyerekére, akkor már akár körül is nézhet.....

2012. szept. 4. 15:59
 6/25 anonim ***** válasza:
31%

Normális keretek között ez teljesen normális.

Én úgy vettem észre, hogy az olyan szülők, akik SOHA nem néznek utána a gyerek ügyeinek a legrosszabbak a világon, Az ilyeneknek lesz a gyerekük rbanc, liliomtipró, drogos, piás, tolvaj. Ellenkező példát még soha nem láttam és szerintem nem is fogok.

Szép a dolog a jófejség, hogy "én ugyan nem nézek bele a gyerekem táskájába, fészbúkprofiljába", de sajna ezzel nagyon elrontják a gyereket. Ugyanis a gyerek vérszemet kap, rájön, hogy gyakorlatilag bármit megtehet és meg is fog tenni.

A gyerek az gyerek, nem a cimboránk.

Nekem is mindig belenéztek a táskámba, csak ott rontották el, hogy szóltak is róla, így előre el tudtam rejteni azt, amit nem akartam, hogy lássanak.

2012. szept. 4. 16:00
 7/25 anonim ***** válasza:
46%

4-es: Mert ha nem védekeznétek az jobb lenne? Anya nálam is talált már, de ő örült neki, mert így tudja, hogy nem vagyok felelőtlen.

Amúgy nekem nem turkálni szokott csak én lusta vagyok megcsinálni az ilyen dolgokat, hogy mondjuk a már kinőtt vagy nem használt ruháimat, dolgaimat kiszedjem a szekrényből és össze gyűjtsem és ezeket ő csinálja meg, de nincs mit rejtegetnem, meg nem turkálni akar csak rendet rak, de ha konkrétan úgy jönne be, hogy na most átnézem a cuccod akkor lehet kiakadnék, hogy ennyire nem bízik bennem.

2012. szept. 4. 16:02
 8/25 anonim ***** válasza:
84%
6-os, az én anyukám soha nem nézett semmimbe bele, és gusztustalan vagy, hogy ilyeneket kijelentesz. Minden anyát bevizsgáltál?
2012. szept. 4. 16:03
 9/25 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos volt rá példa nem egyszer....

Volt amikor elküldött boltba anyám a munkahelyén, és ott hagytam a táskám addig....Mire visszaértem csak annyit láttam, hogy turkál benne de iszonyúan...

Volt hogy arra jöttem haza hogy a ruháimat pakolássza ki a szekrényből nem e rejtegetek valamit. Volt hogy kiborítgatott asztalfiókokra jöttem haza... Sosem bízott bennem, pedig sosem adtam rá okot hogy bizalmatlan legyen velem szemben.

2012. szept. 4. 16:05
 10/25 anonim ***** válasza:
76%

7-es: nem tudom, nekem is eszembe jutott, hogy vajon mit szólt volna ha nem óvszert hanem pl egy UH képet talál. :D

Amúgy meg semmi köze hozzá.. Elég nagy vagyok már ahhoz, hogy tudjam mi a helyes és mi nem. :) Nem is érdekelt a véleménye. :)

2012. szept. 4. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!