Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is ez van, hogy körülné...

Másnál is ez van, hogy körülnéz az anyja a gyereke dolgai között?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 15:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Ki mondta, hogy a te anyukád belenézett?
2012. szept. 4. 16:06
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
Van különbség a véletlenül megtalálás meg konkrét turkálás között. Ha egy anya foglalkozik a gyerekével, akkor is találhat akaratlanul valamit. Pl. van egy kimosott fél zokni, odamegy a zoknis fiókhoz hogy megkeresse a párját és talál ott véletlenül vmit, az sztem nem kutakodás. Amelyik gyerekkel foglalkoznak arról úgyis kiderül előbb-utóbb hogy valami takargatnivalója van (kábítószer, cigi stb...) nem kell konkrétan kutakodni. Attól én is kiakadnék ha rendszeresen időközönként vki átvizsgálná a cuccaim, az paranoia sztem.
2012. szept. 4. 16:12
 13/25 A kérdező kommentje:
Onnét tudom, hogy közölte, hogy mi az, hogy 19 évesen az ő tudta nélkül szexelek. 2 hónapja kiszakadt a gumi és vettem be esemény utánit, de azért kb 2 hete teszteltem, hogy biztos hatott-e annak ellenére, hogy megjött és megtalálta a táskámba a terhes tesztet.
2012. szept. 4. 16:12
 14/25 anonim ***** válasza:
84%

Hadd meséljem el az én példámat: én sem adtam sosem okot arra, hogy bizalmatlanok legyenek velem. Mindig csak azt vettem meg, amit rám bíztak, a visszajárót blokkal együtt adtam le, százezreket rám lehetett bízni (gyakran én számoltam a pénzt otthon), mégsem nyúltam le belőle.

Mégis: kemény 16 évesen óvszert hordtam magamnál, mondván, hogy ha lesz valami, legalább van nálam. Taknyos 16 évesen. És nem azért hordtam, hogy legyen, ha szükséges, francokat, ritka menőnek éreztem magam, hogy én ilyet cipelek magammal, olyan élmény volt, mint egy 12 évesnek, aki megveszi élete első normál tamponját. Szerencsére annál erkölcsösebb voltam, hogy ne használjam rendeltetés szerint még pár évig (lufi lett a vége). De ha azért lett volna nálam, mert én tényleg szexelni akartam volna kemény ennyi idősen, hát még el is ásnám magam itt helyben.

15 évesen már bagóztam is keményen, lám-lám, ezt sem gondolták volna rólam. A cigit mindig a szekrényembe rejtettem, a ruhák mögé. Soha nem gondolta volna rólam senki, pedig én akkor 15 voltam, nem is 13, mint ahogy manapság a gyerekek kezdik a bagót.

A saját példámon látom, hogy lehet valaki nagyon okos kislány/kisfiú, lesznek hülyeségei, amiknek a szülőknek kell utánajárni, ne pedig ráhagyni, hogy : óóóó, hát az én kisgyerekem a legjobb a világon, ő biztosan nem csinálna semmi rosszat.

És én még mindig ezerszer jobb voltam a mostani tiniknél, ugyanis nem jártam 14 évesen tűsarkúban, nem hordtam csipkés fehérneműt, vagy seggmutogató legingszet és szoptam le senkit a diszkó mögött 13-14 évesen.

2012. szept. 4. 16:15
 15/25 anonim ***** válasza:
81%

Nekem kamasz koromban anyukám még a leveleimet is felbontotta (jó, nem kaptam sokat, de akkor is).

Még 18 éves koromban is ki-kihúzgálta a fiókjaimat.

Nem kotort igazán, de pl. felemelte a füzetet, mi van alatta.

Nagyon rosszul esett, mert világ életemben unalomig rendes lány voltam, soha nem adtam okot arra, hogy bizalmatlanok legyenek velem szemben.

Már én is anya vagyok, igyekszem okulni a szülők hibájából.

2012. szept. 4. 16:56
 16/25 anonim ***** válasza:
63%

Hát, aki azt írja, hogy az a normális szülő, aki kutakodik a gyereke után, az nem tudom mit gondol... biztosan már ő is szülő és ezt csinálja, és itt akar önigazolást szerezni.

De könyörgöm, az a gyerek is ember! Mit szólnátok hozzá, ha ő kutakodna a ti cuccaitok között... az már más mi? Ahhoz neki semmi köze, igaz? Az a ti magánszférátok, nem igaz?

Akkor miért nem lehet felfogni, hogy a gyerek is ember és joga van egy kis magán területre???

Nálunk anya soha nem kutatott, mégsem lettem se alkoholista, se drogos... az meg a másik, hogy egy kutakodó anya mellett, akárki lehet akármelyik, mert nagyon nem függ össze, azért a gyerekek is találékonyak, simán olyan helyre tenné a cuccos, ahol senki nem találja meg. A gyerek után nem kutatni kell, meg kémkedni, hanem odafigyelni rá, és esetleg akkor nem lesz drogos, és ha baja van az anyjához fordul.

Szóval egyszerű a képlet: Kezeld emberként a gyereked, figyelj oda rá, és tiszteld, mint ahogy te is elvárod tőle ugyan ezt! ha mind ezt betartod nem lesz rá okod, hogy kutatnod kelljen!

2012. szept. 4. 17:23
 17/25 A kérdező kommentje:
Utolsó. Én vagyok a gyerek.
2012. szept. 4. 17:26
 18/25 anonim ***** válasza:
65%
Valaki azt írta, a gyerek vérszemet kap, ha nem kutakodik a szülő és akkor lesznek ribik meg hasonló. Nem tudom honnan vette ezt az ostobaságot. Nem lettem ribi, se cigis, se drogos, se alkesz de anyámnak eszébe se jutott, hogy nálam turkáljon. Ezzel szemben egyik ismerősöm anyja folyton nyomozott a gyereke után már apró korától fogva aminek az eredménye az lett, hogy notórius hazudozó lett, mert az anyjának is mindig hazudni kellett, mert mindenen kiakadt. De tényleg mindenen. Eleinte csak az ellenőrzőjét dugdosta, mert általános suliban 4-est kapott és megverték volna. Aztán később komolyabb dolgokat. A srác akit folyton ellenőrizgettek nem csak hazudós lett nagy korára, de olyan ügyletekbe keveredett, hogy ihaj. Nem mondom, hogy ezért lett ilyen, de nem lett semmivel se törvénytisztelőbb attól, hogy nem volt magánszférája, sőt csak hazudni tanult meg keményen.
2012. szept. 4. 19:13
 19/25 anonim ***** válasza:
57%

Sosem turkalt vagy sosem mondta el(:

Nekem jo anyukam van, mindig bizott bennem.

A fiam is elvezi az en bizalmam.Attol, hogy gyerek meg nem egeszseges dolog nagyito alatt tartani.

2012. szept. 4. 19:31
 20/25 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező! "Onnét tudom, hogy közölte, hogy mi az, hogy 19 évesen az ő tudta nélkül szexelek." - remélem, visszakérdeztél, hogy mi az, hogy a tudtod nélkül a cuccaid között kotorászik, valamint felhívtad a figyelmét, hogy a szexuális életedhez a világon semmi köze... én valszeg úgy leosztottam volna, hogy egy hétig nem győz levegő után kapkodni... azért a pofátlanságnak is van határa... legalább annyi legyen benne, hogy ha már a nagykorú lánya táskájában Btk-szinten is tilosban jár, akkor sunnyogjon, és ne reklámozza...
2012. szept. 4. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!