Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is ez van, hogy körülné...

Másnál is ez van, hogy körülnéz az anyja a gyereke dolgai között?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 15:41
1 2 3
 21/25 LeGrady válasza:
71%
Szerintem nem szép dolog mások cuccai között turkálni. Megértem azokat a szülőket, akik megteszik, de tisztelem azokat, akikk ennélkül is megoldanak mindent. Sokmindentől függ, de ha én tennék ilyet, sosem hagynám, hogy kiderüljön. Biztos vagyok benne, hogy a szüleim sosem turkáltak a cuccaim között, de azt is biztos, hogy rendrakás közben, vagy csak éppen egy tollat keresve láthattak olyat, amit talán én nem akartam megosztani.
2012. szept. 9. 12:33
 22/25 Tibiapu! válasza:
36%

De nagy itt az egója néhány gyereknek!

Lássuk ki is ad nektek enni, melegedni, ruházkodni pénzt! Akkor nem lehetnek elvárásai!

Azzal kezdeném, hogy az előttem írónak van a legnagyobb igaza!

Minden aggódó gondos szülő ellenőrzi a gyermekét, csak annyi a különbség, hogy van aki szarik rá, hogy a gyermeke észre veszi vagy sem. És van aki gondosan ügyel rá, hogy a gyermeke ne vegye észre. Ilyen voltam én is!

És nagyképű tudatlan okoskodó ne gondold, hogy a te értelmes okos szülőd nem ellenőriz!

Igen meg teszi csak ügyel rá, hogy ne vedd észre.

Majd ha neked is lesz gyermeked és a széltől is óvod te is megteszel olyan dolgokat amit most elvetendőnek gondolsz!

Nekem két felnőtt gyermekem van és már családosak, most várjuk az első unokámat. És mit ád az élet nem rohantak amerikáig, hogy minél távolabb legyenek a szüleiktől, ellenkezőleg 10km-es körzetben a közelünkben élnek.

Napi kapcsolatban vagyunk és maradéktalanul tudják az életünket is adnánk értük.

Nincs annál nagyobb boldogság ezen a földön, mint látni a gyermekeinket boldogulni!

Ebbe gondoljatok bele ti nagymellű GYEREKEK!

2012. szept. 11. 17:07
 23/25 anonim válasza:
18 leszek, de nekem anyám mindig tud mindent rólam, van mikor jobban mint én, beleértve hogy mit kell tanuljak,mennyi zsebpénzem van, mit viszek magammal iskolába, mit hol tartok stb. Még van amikor az SMS eimet is elolvassa. Mondtam neki ne csinálja, de ő a gondoskodásnak ezt a formáját válassza. Apám nem ilyen
2012. szept. 12. 00:11
 24/25 anonim válasza:
Szerintem ha egy gyerek nem ad okot rá, akkor semmi szükség nincs arra hogy turkáljon valaki a gyereke cuccai között, mert ami nincs szem előtt, az valószínűleg azért van eltéve mert az az ő magán dolga, hiába ha pl. csak képek, vagy emléktárgyak azok. Van egy közeli ismerősöm, akinek az anyja bizonyos időközönként átnézi a cuccait, telefonját, twitterét...
2012. szept. 12. 12:33
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát, én spec ebben a témában inkább a privát szféra fontosságát és sérthetetlenségét hangsúlyozó "nagymellű GYEREKEK" -kel értenék egyet.
2012. szept. 12. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!