Másnál is ez van, hogy körülnéz az anyja a gyereke dolgai között?
De nagy itt az egója néhány gyereknek!
Lássuk ki is ad nektek enni, melegedni, ruházkodni pénzt! Akkor nem lehetnek elvárásai!
Azzal kezdeném, hogy az előttem írónak van a legnagyobb igaza!
Minden aggódó gondos szülő ellenőrzi a gyermekét, csak annyi a különbség, hogy van aki szarik rá, hogy a gyermeke észre veszi vagy sem. És van aki gondosan ügyel rá, hogy a gyermeke ne vegye észre. Ilyen voltam én is!
És nagyképű tudatlan okoskodó ne gondold, hogy a te értelmes okos szülőd nem ellenőriz!
Igen meg teszi csak ügyel rá, hogy ne vedd észre.
Majd ha neked is lesz gyermeked és a széltől is óvod te is megteszel olyan dolgokat amit most elvetendőnek gondolsz!
Nekem két felnőtt gyermekem van és már családosak, most várjuk az első unokámat. És mit ád az élet nem rohantak amerikáig, hogy minél távolabb legyenek a szüleiktől, ellenkezőleg 10km-es körzetben a közelünkben élnek.
Napi kapcsolatban vagyunk és maradéktalanul tudják az életünket is adnánk értük.
Nincs annál nagyobb boldogság ezen a földön, mint látni a gyermekeinket boldogulni!
Ebbe gondoljatok bele ti nagymellű GYEREKEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!