Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátság vagy több?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy több?

Figyelt kérdés
Létezik fiú lány barátság? Ti mit választanátok? Legjobb barát, akinek mindent elmondhatok, vagy kapcsolat, ahol viszont elveszíteném, mint legjobb barát? 15F

2016. jan. 7. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Legjobb barát.
2016. jan. 7. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Persze most az lehet mondani, h barátság. De elfogult véleményem az, h meg lehet próbálni a kapcsolatot. Nekem is van egy fiú barátom. Eszméletlenül szeretem, és nagyon tetszik is, mindent meg lehet vele beszélni. De ha egyszer összejönnénk, tudom, h képesek volnánk barátok maradni, mert elég erős kapocs van közöttünk. És am meg minden exemmel jóban vagyok (azzal a kemény 2 darabbal), mert miért ne? Persze nem puszi-pajtás, de nagy ritkán beszélünk, szóval én azt mondom, h légyszíves... Ne szalaszd el!!

15/L

2016. jan. 7. 16:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, csak van egy másik lány, akibe teljesen bele vagyok esve, halálosan szerelmes vagyok belé, és neki is vannak szerelmi gondjai, amit egymással beszélünk meg, de ha összejönnénk, akkor nyilván nem ez lenne a téma smárolás közben, hogy uhh annyira szerelmes vagyok a másik lányba. Meg arra sincs sok esély, hogy tetszenék neki, de fenn áll, ha mégis..
2016. jan. 7. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!