Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátságból szerelem? Mekkora...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frank1997ize kérdése:

Barátságból szerelem? Mekkora esély van rá?

Figyelt kérdés
2 hónapja ismerek egy lányt aki már az első nap tetszett nekem,de akkor még volt barátja és nem rég lett vége a kapcsolatuknak,én meg tiszteletben tartottam és addig nem nyomultam.Mi van ha 2 hónap alatt ő eltett engem a barátság zónóba,valahogy ki tudnék én mászni belőle?Nekem borzasztóan kell ez a lány már nincs olyan pillanat hogy ne gondoljak rá.Imádja a humoromat,meg a stílusomat,néha ölelkezünk,néha átkarolva megyünk az utcán és tök jól érezzük magunkat még ha nem is kettesben vagyunk hanem egy társaságban.De ez akkor is így volt amikor volt még barátja.Néha aggódik értem hogy mi lehet velem,hiányol,becézget is engem.Ha társaságban vagyunk mindig odajön és érdeklődik hogy érzem magam utána meg hogy menjek oda közéjük.Együtt járunk bulizni mióta ismerjük egymást,most is megyünk majd hétvégén és szeretnék már olyan közel lenni hozzá ahogy még soha, csak attól félek hogy ő nem-e barátként tekint-e rám,mert nem ám hajolnék a megfelelő pillanatban amit úgy érzek hogy az lenne de ő még se akarja,és nem akarom azt se hogy emiatt másképp nézzen rám hogy most mit csinálok.Rengeteg dologtól félek hogy elrontom,és ahelyett hogy előre lépnék egy lépéssel ez inkább hátra fele sikerül.Még én se tudom hogyan tekinthet rám.Leginkább olyan emberek véleménye érdekel akik már megtapasztalták ezt,volt-e már barátságból szerelem,meg minden.

2015. dec. 14. 22:34
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
18F és 16L
2015. dec. 14. 22:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Exemmel(rosszul kezdődik... :D) legjobb barátok voltunk, beleszerettem és elmondtam neki, összejöttünk. 2,5 évig voltunk együtt. Távkapcsolat is volt, de ez a legkevesebb... Eléggé ragaszkodó, türelmes, toleráns egyén vagyok, de részemről betelt a pohár, az utolsó 1 év már nagyon erőltetett volt, a végén én hagytam ott. Felesleges leírnom mi volt az, ami nem stimmelt. :D Inkább arra próbálom meg felhívni a figyelmed, miknek kell stimmelni.

Szóval... Az alap, hogy legalább az érzelmi intelligenciátok legyen azonos szinten, lehetőleg az eszetek is. Ez alap ahhoz, hogy megértsétek egymást. Az ökörködés, bulizás sajnos nem elég alapozás. Egy barátnak meg lehet, sőt, meg is kell mondani ha pl. hibázott valamiben. Párkapcsolatban is, de nem mindegy mikor és hogyan. Ha a másik maga alatt van, nem kéne még egy lapáttal rátenni. Már csak erre is rámehet egy kapcsolat. A közös pontok, hasonló gondolkodás is nagyon fontos. Nem ilyenekre gondolok, hogy pl. ugyanaz a kedvenc színe, hanem komolyabbakra. :D Egyezik-e a jövőképetek, a világnézetetek. Amíg tart a rózsaszín köd mindenki elnéző, de utána már tűrni kell, ha valami nagyon nem stimmel nem fog sikerülni. Ha meg mindketten teljesen megváltoznátok emiatt, amit nem hiszek, már nem lenne ugyanolyan, mint az elején. Nekem van pár nagyon jó arc barátom, sok mindent megbeszélünk, jól érezzük magunkat, de nem tudnám velük "úgy" elképzelni magam. Egyszerűen nem illenék össze egyikükkel sem. Ha úgy gondolod a lánnyal komolyabb dolgokban is egyformák vagytok, meg lehet próbálni. Sőt, valószínű akkor már ő is gondolhatott rá. Ha tegyük fel összejöttök és szakítotok, számolj azzal, hogy egyszerre veszíted el a legjobb barátodat és a párodat. Először ezeken gondolkodj el, egyáltalán érdemes lenne-e belekezdeni. Egyébként a leírtak alapján elég valószínű, hogy barátságnál többre is lenne nála esélyed. 17/L

2015. dec. 15. 04:09
 3/16 alasda válasza:
79%

Először is a barátzónából kikerülni baromi nehéz de lehetséges.

Másodszor ahogy előttem írták valóban számítanod kell ezekre a dolgok, hogy elveszíted ha rosszul méred fel a terepet.

Fontos ha valóban megpróbálod, hogy mutasd ki iránta a szexualitásod tehát nem csak barátként gondolsz rá ez a legfontosabb a nők ezért rakják be a férfiakat a barátzónába mert nem mutatják ki ezalatt azt értem pl merd használni a szexi szót vagy bármilyen szexuális töltetű szót és próbálj ne mindig a szavára ugrálni ne legyél mindig az a kedves persze amit csak akarsz és a legfontosabb néha játssz egy kicsit az egójával ismétlem kicsit mivel ha túlzásba viszed ezeket bunkónak fog nevezni és elhagy.

Úgy előjáróban ennyi sok sikert.

Ja és ez csak egy tanács nem muszáj megfogadni :D

2015. dec. 15. 12:24
 4/16 A kérdező kommentje:
Oké :D Szívesen meghallgatok még jó párat :D Szombatig van idő :D
2015. dec. 15. 16:02
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Na szóval: Nekem kb olyan az esetem, mint a tiéd. Együtt jártam egy fiúval kb, másfél évig (3 hónap távkapcs volt belőle) az utolsó fél év meg se veled se nélküled volt. Mindíg ő szakított velem, de visszakönyörögte magát. Közben munkahelyen (túlzás, hogy munkahelyen, lépcsőházak takarítása közben) megismerkedtem egy fiúval. Eleinte barátság volt köztünk. Utána nem sokkal (2 hónap) olyat tett a barátom, amivel betelt a pohár és otthagytam. kb. 1 hónapig nagyon jó barátságban voltam a fiúval, végül egy hosszas sétálás után (6óra hossza :)) elhívott randira. Nos ez 5 éve történt,és 3 hónapja vagyok a felesége :)
2015. dec. 18. 11:27
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
#5ös vagyok 26/L
2015. dec. 18. 11:28
 7/16 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon jól éreztem magamat vele,és ő is velem azt láttam rajta.Egésznap el se akartuk engedni egymást,átkarolva mentünk,ha meg épp nem mentünk sehova se akkor meg ölelkeztünk egyfolytába <3 egyszer le akartam smárolni de ő akkor is csak ölelgetett engem,mondta is hogy szeret de gondolom nem úgy hanem úgy :D úgy is ölelkeztünk hogy a szánk már majdnem olyan közel volt egymáshoz.Voltunk bulizni és ott is egyfolytában :D Szerintetek ebből lehet később valami?Én nagyon oda vagyok ezért a lányért.
2015. dec. 20. 13:34
 8/16 A kérdező kommentje:

Ha ölelés közben szorítottuk egymást nem is kicsit az ugye jelent valamit,nem?Két percig el se akartuk engedni egymást,nem is tudtam volna mert meg se bírtam mozdítani a kezem,úgy érzetem rajta kell maradnia :D

Nagyon jó volt bár csak itt lehetne most is a kezem között bár csak örökre úgy maradtunk volna :D

2015. dec. 21. 22:53
 9/16 anonim ***** válasza:
Na változott valamelyest a helyzet?)
2016. jan. 7. 08:41
 10/16 A kérdező kommentje:
Ma elhívtam bulizni csak lesz most már valami :D
2016. jan. 8. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!