Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátságból szerelem? Mekkora...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frank1997ize kérdése:

Barátságból szerelem? Mekkora esély van rá?

Figyelt kérdés
2 hónapja ismerek egy lányt aki már az első nap tetszett nekem,de akkor még volt barátja és nem rég lett vége a kapcsolatuknak,én meg tiszteletben tartottam és addig nem nyomultam.Mi van ha 2 hónap alatt ő eltett engem a barátság zónóba,valahogy ki tudnék én mászni belőle?Nekem borzasztóan kell ez a lány már nincs olyan pillanat hogy ne gondoljak rá.Imádja a humoromat,meg a stílusomat,néha ölelkezünk,néha átkarolva megyünk az utcán és tök jól érezzük magunkat még ha nem is kettesben vagyunk hanem egy társaságban.De ez akkor is így volt amikor volt még barátja.Néha aggódik értem hogy mi lehet velem,hiányol,becézget is engem.Ha társaságban vagyunk mindig odajön és érdeklődik hogy érzem magam utána meg hogy menjek oda közéjük.Együtt járunk bulizni mióta ismerjük egymást,most is megyünk majd hétvégén és szeretnék már olyan közel lenni hozzá ahogy még soha, csak attól félek hogy ő nem-e barátként tekint-e rám,mert nem ám hajolnék a megfelelő pillanatban amit úgy érzek hogy az lenne de ő még se akarja,és nem akarom azt se hogy emiatt másképp nézzen rám hogy most mit csinálok.Rengeteg dologtól félek hogy elrontom,és ahelyett hogy előre lépnék egy lépéssel ez inkább hátra fele sikerül.Még én se tudom hogyan tekinthet rám.Leginkább olyan emberek véleménye érdekel akik már megtapasztalták ezt,volt-e már barátságból szerelem,meg minden.

2015. dec. 14. 22:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És most ha minden igaz végre kettesben leszünk.
2016. jan. 8. 12:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Na hogy sikerült?:)
2016. jan. 11. 07:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Aznap jött össze valakivel szóval már régóta tetszett neki valaki
2016. jan. 11. 08:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Sajnálattal hallom :(
2016. jan. 12. 08:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Ekapcsolatuknak og jönni,csak türelmesnek kell lenni :D nem tudom meddig fog tartania kapcsolatuk de nem sokáig szerintem.Ha vége a kiskapcsolatuknak akkor bepróbálkozok nála most már végleg csak neki mindig van aki tetszik neki.De nekem annál is jobban.De most tegyük fel hogy épp nincs senkije,én nem fogom tőle megkérdezni hogy most tetszik-e valaki,érted?Mert szerintem levágná hogy belé vagyok zúgva.
2016. jan. 14. 08:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Általában a lányoknak mindíg tetszik valaki, lehet az "valódi"személy, akivel találkozik is az való életben vagy csak plátói. Addig fog ez tartani, amíg meg nem találja azt a valakit, akit teljes szívéből elfogad és szeret :)

Lehet most van valakije, senki nem tudja meddig tart, lehet ő az a személy, aki keres, de az is lehet hogy nem :)

2016. jan. 14. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!