Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak szerintem gázak a mai...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gázak a mai 12-15 évesek?

Figyelt kérdés
Mindenki azon problémázik hogy jajj nem csókolóztam még gáz-e, 14 éves vagyok hol tudnék ismerkedni stb. Nem mintha én annyira idős lennék (18/l), de amikor mi voltunk ennyi idősek mi nem ezeket tettük...
2016. jan. 2. 19:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én 16 éves vagyok (fiú) és életembe most először van az, hogy szerintem szerelmes vagyok egy lányba. De még nem vagyok biztos benne, hogy mi is van. Van amikor úgy érzem, hogy nem birok élni nélküle valamikor meg arra gondolok, hogy minek még, jó nekem egyedül. 12 és 15 éves korom között eszembe se jutott úgy nézni egy lányra, mint lehetséges barátnő.
2016. jan. 2. 23:06
 22/24 anonim ***** válasza:

Egyutt erzek veled... Sajnos en benne vagyok meg epphogy a szarban 😞

A sok facebook marhasag a nem ir vissza de latta h irtam mit tegyek, szivet kuldtem neki de nem reagal fuuu szanalmasak... En a baratnomhoz mindenreggel utazom vagy 40 percet hogy bekiserjem a sulihoz es atölelhessem de ezek... Na akkor lesz du*as vagy nem... Es ennyi. Ez az eletuk... Minnel tobb lanyt fas*ra huzni... Az ilyen mit erez... A noket szeretni kell nem eldobni... Ah ujra csak azt mondom szanalmas az egesz tizeneves generacio... Pia cigi bulik... Azt hiszik ok a fene gyerekek mert elkezdtek szorosodni...

Es az undorito flegma dumajuk... Urosten es tisztelik azt aki ugy beszel mint egy tusko paraszt...

TISZTELET A KIVETELNEK...

Aba hagyom mielott mocskolodnek de nagyon csunyan...

16F

2016. márc. 8. 16:17
 23/24 anonim ***** válasza:

Szia szerintem is gáz hogy egyesek (12-16-ig)azon problémáznak,hogy éppen nincs senkije...és ez a korosztály (lányok) elég k*rvásan viselkednek. Tisztelet a kivételnek!

Szerencsére én nem vagyok ilyen. 😊

13/L

2016. márc. 8. 19:35
 24/24 anonim ***** válasza:
ok megértem a problémád a generációnkal de amikor te voltál ennyi idős lehet hogy te nem +tisztelet a kivételnek ti is ilyeneken gondolkodtatok kérdezd meg egyik barátodat tuti hogy ő is gondolkodott ezen 16/l
2016. ápr. 11. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!