Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gázak a mai 12-15 évesek?
Egyutt erzek veled... Sajnos en benne vagyok meg epphogy a szarban 😞
A sok facebook marhasag a nem ir vissza de latta h irtam mit tegyek, szivet kuldtem neki de nem reagal fuuu szanalmasak... En a baratnomhoz mindenreggel utazom vagy 40 percet hogy bekiserjem a sulihoz es atölelhessem de ezek... Na akkor lesz du*as vagy nem... Es ennyi. Ez az eletuk... Minnel tobb lanyt fas*ra huzni... Az ilyen mit erez... A noket szeretni kell nem eldobni... Ah ujra csak azt mondom szanalmas az egesz tizeneves generacio... Pia cigi bulik... Azt hiszik ok a fene gyerekek mert elkezdtek szorosodni...
Es az undorito flegma dumajuk... Urosten es tisztelik azt aki ugy beszel mint egy tusko paraszt...
TISZTELET A KIVETELNEK...
Aba hagyom mielott mocskolodnek de nagyon csunyan...
16F
Szia szerintem is gáz hogy egyesek (12-16-ig)azon problémáznak,hogy éppen nincs senkije...és ez a korosztály (lányok) elég k*rvásan viselkednek. Tisztelet a kivételnek!
Szerencsére én nem vagyok ilyen. 😊
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!