Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gázak a mai 12-15 évesek?
Figyelt kérdés
Mindenki azon problémázik hogy jajj nem csókolóztam még gáz-e, 14 éves vagyok hol tudnék ismerkedni stb. Nem mintha én annyira idős lennék (18/l), de amikor mi voltunk ennyi idősek mi nem ezeket tettük...2016. jan. 2. 19:58
11/24 A kérdező kommentje:
miért is?
2016. jan. 2. 20:34
12/24 anonim válasza:
Nekem is van elég bajom a kortársaimmal, szóval értelek.
Én mindig meglepődök, hogy amíg más 14-5 évesen a pasizással van elfoglalva, addig én otthon ülök és játszok a macskámmal, vagy olvasgatok... Teljesen más világban élek, mint a legtöbb mai gimis. mégsem tartom magam gyerekesnek, vagy antiszociálisnak.
13/24 anonim válasza:
Mert meg szólod hogy milyenek vagyunk oks vannak r*b*k is de olyan is mint én aki igazi érzelmet érez egy lány iránt vagyis szeretem. De ez csak azt is bizonyítja hogy érzelmileg érettebb vagyok mint te voltál. Nem arról szól a világ hogy csak tanulunk mert akkor inkább robotok lennénk.
14/24 anonim válasza:
Szerintem az a gáz hogy ha egy buliba oda mész egy csajhoz akkor azt nézi hogy milyen telefonod van meg az egyéb extrákat!Nekem volt már olyan hogy odamentem a csajhoz és már az elején konkrétan mondta hogy na mutasd a telefonodat!Én erre azt kérdeztem hogy minek?Erre azt mondta hogy akinek nem iphone 5s vagy jobb telefonja van azzal nem áll szóba!Szóval vannak ilyen beképzeltek és a csaj még csak kb 16-17 lehetett!Én 18 vagyok és kb olyan pénzéhesek vagy nem is tudom hogyan mondjam, talán elfajzottak!Kb szerintem csak pénzkeresésre kellünk!Kivétel a normálisak akikből igencsak kevés van!
15/24 anonim válasza:
Nem vágom hogy miért a telefon náluk a mérce :) Mit akarnak vele? Feldugni maguknak?
16/24 anonim válasza:
#14 sajnálom de hidd el vannak normálisak csak sajnos mindenhol mindegyik korosztályban van ilyen pénzéhes l*tyó akik minket használnak ki
17/24 anonim válasza:
Az a baj hogy otthon mindent megadnak az ilyeneknek!És azt hiszi hogy mindent lehet!Nem egyszer láttam hogy a pasit ott pofozgatja mert hogy valamit nem vett meg neki!Mint egy 10 éves!Ezek szerintem már nem emberek!
18/24 anonim válasza:
Inkább leélném egyedül az életem, de ilyen csajok ne tegyék a lábukat a portára :D Csak egy dologra jók, olyan csajt pedig találok olcsóbban is az M3-as kivezetőknél. Nem értenek máshoz csak a telefonnyomkodáshoz, de egy szenyát nem tudnának maguknak megcsinálni, mosogatás, mosás nuku mert hozzá nem érnének a szennyeshez. Ilyenek akarnának gyereket szülni, akik még magukat is képtelenek ellátni.
19/24 anonim válasza:
szerintem az a gáz, hogy másokkal foglalkozik mindenki mindig... ha ők így boldogok, így érzik jól magukat, csinálják ezt, ha te másképp érzed jól magad, csináld azt. mindenki keresse meg a saját társaságát és ne a másikat lesse, hogy ez már 14 évesen 3 sráccal volt, ez meg 18 évesen szűz... lehet 14 évesen boldogabb volt már 3 sráccal, mint 18 évesen valaki szüzen...
20/24 Stark2000 válasza:
Én most csak a kérdéshez és a leíráshoz szólnék hozzá ennyivel; van kivétel. Én nekem egyetlen egy olyan volt osztálytársam van, aki nem páwa hajú csoportba tartozik lógó gatyával, stb. Teljesen normális, megértő. Nem cigizik, nem drogozik, alkoholt nem is szereti, és velem egy idős, az az 16 éves. 3 éve ismerem lassan, és mindig annyit mondott a lányokkal kapcsolatban, hogy "majd jön" . Amúgy meg nem értem, miért lenne ciki, hogy 15 évesen nem csókolóztál? Nekem egészen mostanáig nem is volt barátnőm, pedig 16 vagyok.. 3 hónapja vagyok vele együtt, ő nekem az első, és neki is én vagyok az első. Van pár hülye, aki azzal cseszeget engem, hogy meg kéne d*gnom, mert 16 évesen milyen rossz, hogy szűz vagyok.. :D Én ezzel nem értek egyet. Valahogy hidegen hagy a szex, mert tudom, hogy ő még nem akarja. Pettingel mi elvagyunk, de ott is csak fedezzük fel egymást, és ennyi. Ha valaki 18 évesen sem csókolózott, szerintem az sem gáz. Nehéz manapság normálisat találni, szóóóval. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!