Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gázak a mai 12-15 évesek?
Igazad van, nem vagyok megelégedve a kortársaimmal, a lányok nagy része meg kurfa és 86kg smink van rajta (nagy nagy tisztelet a kivételeknek).
És még a fiúkban keresik a hibát....(nem minta nem lenne, de azért ennyire...)
nemtudom kérdező hol élsz. én 20 éves vagyok,szóval még bőven emlékszem milyen volt 14-15 évesen. nagyon érdekeltek már a fiúk. persze amikor randin voltam rájöttem,hogy még nem állok erre készen. (nem is engedtem a csókot se) de ettől függetlenül sokat gondolkoztam rajta,hogy hol fogom majd vajon megismerni a nagy őt és hogy mikor lesz már kapcsolatom..szerintem természetes,hogy erre vágyunk már kamaszkortól kezdve..társas lények vagyunk..:)
és mielőtt ler*ibancozna valaki, végül 16-17 évesen lett először barátom.nemi életet pedig 18 évesen kezdtem élni a mostani párommal:)
és nekem is volt olyan osztálytársam aki már 7-8.ban nem volt szűz. hát ez van. de szerintem álszentség amiket írtál a kérdésben..
" amikor mi voltunk ennyi idősek mi nem ezeket tettük"
ja mert 3-4 év alatt akkorát változott a világ és az értékrendek..ja nem.
Szerintem is elég gáz, de ja, vannak kivételek.
Hadd írjam le a teóriámat ezzel kapcsolatban:
Amit a lányok látnak: A menő osztálytársuknak már megvolt az első csók, ezért automatikusan arra jutnak, hogy milyen gáz, hogy nekik x évesen nincs pasijuk. Ezek a menők meg legtöbbször nem éppen a legerkölcsösebbek. A fiúk tehát a rbancokra hajtanak, amilyen a Micike, akinek már barátja van. Tehát mire jutnak ők ebből? Segget mellett kirakni, tükörben csücsöríteni, rbanckodni, mert a fiúknak ez jön be!
Amit a fiúk látnak: Az összes lány elzüllött, krvás. Aztán persze, érdeklik őket a lányok, tehát sokszor kapnak az alkalmon és kihasználják őket.
Ez meg egy ördögi kör, mindenki a másik nemet hibáztatja, eközben rengetegen feladják a várakozást, és a párkapcsolat reményében azzá válnak, amire van kereslet: rbancok lesznek s pávák, egyre többen. Közben rohadtul nem értik ők sem, hogy mi folyik itt, miért tűntek el a normális lányok/fiúk.
Igen, sokan gázak, de egymást teszik azzá. Nincs bennük semmi tartás, céltudatosság.
Köszi, ha elolvastad, bocsi, nem terveztem ilyen hosszúra.
15/l
Nem mondok semmit szerintem te vagy a g*z.
14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!