Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak szerintem gázak a mai...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gázak a mai 12-15 évesek?

Figyelt kérdés
Mindenki azon problémázik hogy jajj nem csókolóztam még gáz-e, 14 éves vagyok hol tudnék ismerkedni stb. Nem mintha én annyira idős lennék (18/l), de amikor mi voltunk ennyi idősek mi nem ezeket tettük...
2016. jan. 2. 19:58
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
19%
Ki beszel 18 eves es mar ketten is megfordultak benne. 12L
2016. jan. 2. 19:59
 2/24 A kérdező kommentje:
na te csak ne dumálj, 12 évesen még bőven a könyvekkel voltam elfoglalva nem pedig a párkereséssel.
2016. jan. 2. 20:00
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem gázak, csak naívak. Én 12 évesen még más poharából se ittam, nemhogy csókolózáson járt volna az eszem, annyira undorodtam az ilyesmitől :D
2016. jan. 2. 20:02
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem konkretan az öcsém a fejemhez vágta ,hogy gaz hogy szuz vagyok. En 16f o 12f...es ne legyen ki a tokom az ilyen kis szarosokkal
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, nem vagyok megelégedve a kortársaimmal, a lányok nagy része meg kurfa és 86kg smink van rajta (nagy nagy tisztelet a kivételeknek).

És még a fiúkban keresik a hibát....(nem minta nem lenne, de azért ennyire...)

6/24 anonim ***** válasza:

Kimaradt,

#5 : 16/F

2016. jan. 2. 20:05
 7/24 anonim ***** válasza:
83%

nemtudom kérdező hol élsz. én 20 éves vagyok,szóval még bőven emlékszem milyen volt 14-15 évesen. nagyon érdekeltek már a fiúk. persze amikor randin voltam rájöttem,hogy még nem állok erre készen. (nem is engedtem a csókot se) de ettől függetlenül sokat gondolkoztam rajta,hogy hol fogom majd vajon megismerni a nagy őt és hogy mikor lesz már kapcsolatom..szerintem természetes,hogy erre vágyunk már kamaszkortól kezdve..társas lények vagyunk..:)

és mielőtt ler*ibancozna valaki, végül 16-17 évesen lett először barátom.nemi életet pedig 18 évesen kezdtem élni a mostani párommal:)

és nekem is volt olyan osztálytársam aki már 7-8.ban nem volt szűz. hát ez van. de szerintem álszentség amiket írtál a kérdésben..

" amikor mi voltunk ennyi idősek mi nem ezeket tettük"

ja mert 3-4 év alatt akkorát változott a világ és az értékrendek..ja nem.

2016. jan. 2. 20:16
 8/24 A kérdező kommentje:
pedig szerintem eléggé megváltozott :)
2016. jan. 2. 20:21
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is elég gáz, de ja, vannak kivételek.

Hadd írjam le a teóriámat ezzel kapcsolatban:

Amit a lányok látnak: A menő osztálytársuknak már megvolt az első csók, ezért automatikusan arra jutnak, hogy milyen gáz, hogy nekik x évesen nincs pasijuk. Ezek a menők meg legtöbbször nem éppen a legerkölcsösebbek. A fiúk tehát a rbancokra hajtanak, amilyen a Micike, akinek már barátja van. Tehát mire jutnak ők ebből? Segget mellett kirakni, tükörben csücsöríteni, rbanckodni, mert a fiúknak ez jön be!

Amit a fiúk látnak: Az összes lány elzüllött, krvás. Aztán persze, érdeklik őket a lányok, tehát sokszor kapnak az alkalmon és kihasználják őket.

Ez meg egy ördögi kör, mindenki a másik nemet hibáztatja, eközben rengetegen feladják a várakozást, és a párkapcsolat reményében azzá válnak, amire van kereslet: rbancok lesznek s pávák, egyre többen. Közben rohadtul nem értik ők sem, hogy mi folyik itt, miért tűntek el a normális lányok/fiúk.

Igen, sokan gázak, de egymást teszik azzá. Nincs bennük semmi tartás, céltudatosság.

Köszi, ha elolvastad, bocsi, nem terveztem ilyen hosszúra.

15/l

2016. jan. 2. 20:21
 10/24 anonim ***** válasza:

Nem mondok semmit szerintem te vagy a g*z.

14

2016. jan. 2. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!