Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Patriksztár kérdése:
Szerintetek mi lenne a leglogikusabb döntés?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Van egy lány, ez a 7. éve hogy ismerem őt, nagyon tetszik, mikor megismertem, jóba voltunk, beszélgettünk.
Ő is fotós, én is fotós vagyok, hasonlóak az érdeklődési köreink, csak egy a baj, nem nagyon merem vele felvenni a kapcsolatot. Hogyha találkozunk beszélgetünk, de semmi több. Szerintetek elhívjam valami közös programra? Ha igen, akkor hova? Egy fotótúra az erdőben mondjuk?
Válaszokat köszi!
2015. dec. 31. 12:44
1/2 anonim 

válasza:

Ha mindketten fotósok vagytok, a fotótúra nem hangzik rosszul, de olyan helyre menjetek, ahol ő még nem volt. Bátran vedd fel vele a kapcsolatot, ne félj tőle, nem fogja leharapni a fejed. :D De viszont ha elmondod, hogy neked tetszik, de neki nem tetszel, akkor lehet egy nagyobb baj kettőtök között. Ehhez nem kicsi bátorság kell. Sok sikert!
2/2 TeenHelper 

válasza:

Amíg nem hívod el valahova nem is lesz semmi. A fotótúra nem is egy rossz ötlet feltéve hogy van kedve ilyen hidegben az erdőben mászkálni. Sok szerencsét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!