Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel a nyáron ismerkedtem meg, egy közös barátunkon keresztül, mert úgy gondolta, hogy jól kijövünk majd és összeillünk. Minden téren tetszik nekem, én is tetszem neki, volt csók, volt szex. Viszont nem vagyunk együtt. Többször próbáltam vele megbeszelni, mert én nem vagyok az a típus, aki bírja ezt a kavargatás dolgot és hogy nem tudom mi van köztünk. Mindig más választ ad, egyszer azt mondja, hogy szeretne velem együtt lenni, aztán azt hogy most az egyetem miatt nincs ideje, nem hiányzik neki a sok veszekedés és a kapcsolattal járó többi probléma. De amikor a sarkamra állok és mondom neki, hogy jó akkor hagyjuk, ennyi, akkor meg azt mondja hogy nem akar elveszíteni, fontos vagyok neki.. én sem akarom elveszíteni őt, beleszerettem... Fogalmam sincs, hogy mit csináljak2015. szept. 17. 15:49
1/1 anonim válasza:
kérdezd meg, h most KOMOLYAN együtt vagytok, vagy nem, mert így nem mehet tovább... te szereted de végleges döntést akarsz!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!