Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ilyen helyzetben? Szülőknek mi erről a véleménye?
15/L vagyok a barátom 25 éves.több mint fél éve ismerjük egymást(neten ismertem meg,először csak beszélgettünk ott),pár hónapja találkoztunk is,de akkor csak barátok voltunk,majd kiderült mind a ketten többet akarunk egymástól és elkezdtünk járni.ez nem csak egy futókapcsolat akar lenni, nem arról van szó hogy meg akar fektetni és otthagyna, mind ketten el tudjuk képzelni a jövőnket egymással és már beszéltünk is erről.tehát minden szép és jó, csak egy a bökkenő, a szüleim.nagyon konzervatívak,úgy kezelnek még mindig,mint egy 10 évest,mindenért szidnak,engem tartanak hibásnak,rajtam töltik ki a saját stresszes életüket,közben nem veszik észre hogy bennem minden egyes kis szidás megmarad.elég régóta depressziós vagyok,vágom magam.de a barátom tudott nekem segíteni,rég nem voltam ilyen boldog,törődik velem és figyel rám.anyám még a kezelhetőbb fajta, de apám..nemhogy egy 25 éves fiút elviselne,egy velem egykorút is utálna, és komolyan egy undorító ember ,nem bízik senkiben sem,mindenkiben ugyanazt a szemét embert látja,csak magát szereti és mindenkivel tahó.egyszóval nem igazán szeretem a szüleim,sőt..
Anyám tudja hogy van egy barátom,azt mondtam neki 17 éves, de majd találkozni akar vele.
Fogalmam sincs mit kéne tennem.komolyan mondom csak emiatt a fiú miatt vagyok megint boldog,és nem érzem magam annyira üresnek mint eddig.
Még annyit megemlítenék hogy sokkal érettebb vagyok a koromnál,mind kinézetileg és a gondolkodásom is más mint egy velem egykorúé
Azért az úgy elég kemény...
Neten ismerkedtetek meg,tehát meglett volna az esélyed,hogy átgondold a helyzetet; egy 25 évessel hogy képzelted,hogy leállsz beszélgetni? Neked nem egyértelmű,hogy csak arra kellesz neki? Rendben,nem én vagyok benne ebben a kapcsolatban,de ez eléggé egyértelmű.Azon meg ne csodálkozz majd,ha apád leordítja a fejed.Későbbi életkorban oké a tíz év korkülönbség (ott sem mindig),de nem akkor,amikor 15 éves vagy! Számos ilyen ismerősöm van,ők is korodbeliek,és már a 18 éves barátjukról kiderült mindig,hogy csak arra kellettek nekik.
Egyébként ezt hívják apakomplexusnak,add ki az útját a férfinak,és keress egy korodbelit. Szüleidnek pedig semmi esetre se mutasd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!