Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátnőm, vele szeretném leélni az életem, de ő kiéltr magát én viszont nem :/ Mit tegyek?
bocs de ha már 3 hónap után úgy érzed nem élted ki magad,akkor itt az ideje szakítani és utána szingliként kalandozni.
egy párkapcsolatban max évek után lenne normális,hogyha felmerül benned,hogy azért jó lett volna 1-2 emberrel még szexelni mielőtt összejöttél vele. de nem 3 hónap után! az lófing! komolyan, ha már ilyen kétségeid vannak,hagyd a fenébe, nem kell neked még kapcsolat.
amúgy ha pici kreativitás lenne benned,akkor nem kényszerítenéd,hogy hadd csináljátok már ott is ahol ő az exeivel csinálta.. normális ember inkább keresne új helyet,új élményeket,izgalmakat. de 3 hónap után ha már laposabb a dolog,szintén azt mondom,hogy hagyd a fenébe
1. Épp ez az h ott nem akarom ahol ők csinálták , tudom h fura h ilyen felmerül bennem és nem szabadna , de nem akarom megcsalni , meg nem is akarom más lánnyal ..
2. De igazán szeretem , és nem akarom vele csak az ágyban meg talán még egy helyen , de az valszeg nem lesz ..., ő viszont máshol is szeretné ... , nem akarom dobni , mert szeretem.
3 Szeretem őt , nem akarom dobni !
"azonban ő volt már több fiúval is , meg csinálta több helyen , volt egyéjszakás is "
Most egy ilyen lánnyal minek jöttél össze? Nagyon nem egy mentalitásúak lehettek, mivel te még szűz vagy (ami nem gáz!), és ennek következtében valószínűleg visszafogottabb, ő meg,.....lazaerkölcsű, .....hogy nehogy megsértsem...Kicsit gáz, hogy valakinek ez a kiélés.
Ez a dolog, hogy ne foglalkozz a múlttal, szerintem hülyeség. Utal az ember jellemére az is, hogy miket tett a múltban...a múltbéli énje is a jelenbéli énjének az egyik eleme, ami nem elhanyagolható.
"Most egy ilyen lánnyal minek jöttél össze?"
Ez eléggé beszűkült látásmódra utal, kedves utsó. Nem vagyunk egyformák, a farkunk sem, az egyéniségünk sem futószalagon gyártott, csereszabatos termék. Tehát egy-egy lány/nő ízlésének sem egyformán felelünk meg, hogy a szexuális igényekről már ne is beszéljek. A nők ugyanúgy a boldogságot keresik, mint te: Hogy kinek az oldalán fogják megtalálni, az csak úgy dől el, ha próbálkoznak, ismerkednek. Vagy szerinted otthon kéne ülniük, finom kis keszkenőket hímezve, amíg te hajlandó vagy szemet vetni rájuk? És ha ez megtörtént, azonnal a karodba kellene omolniuk függetlenül attól, hogy púpos vagy, és 8 centis farkad van?
az eltemetés nem biztos, hogy működik, mert egy idő után előkerülhet, amit eltemettél és újra összezavar. feldolgozni próbáld a problémákat, különben azok emésztenek fel téged.
ne törődj vele, hogy hol csinálta és hol nem, meg hogy mennyi pasival volt és kikkel ne akard tudni, ne kérdezd és ne beszéljetek róla (és neki is mondd meg, hogy ne mondjon el ilyen dolgokat, mert jobb nem tudnod). arról beszéljetek, amit ti ketten együtt csináltok, azt csináljátok, ami nektek jó, próbáljátok ki együtt és ne hasonlítgassátok a dolgokat semmi máshoz. szeressétek egymást és élvezzétek ki, amíg tart.
remélhetőleg sokáig fog tartani, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a kapcsolatok többségének egy idő után vége lesz és a legtöbb nem tart örökké. ha ti vagytok a szerencsés kivétel, akkor nagyon boldogak lehettek, hogy a kivételek közé tartozhattok és ez sokkal nagyobb kincs lehet, mint bármi más, amit kihagysz miatta. ha meg mégsem tartoztok oda, akkor meg úgyis lesz még lehetőséged mással kipróbálni mindenfélét, amit vele nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!