Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én még szeretem ő viszont kiábrándult belőlem. Mit csináljak?
Hali egy hete lett vége egy másfél éves kapcsolatomnak, sajnos az okozta a vesztét hogy sokszor hülye voltam és betelt neki a pohár, szakított.
Megpróbáltuk még egyszer mert kompromisszumot kötöttem magammal hogy többet nem leszek hülye, ő adott még egy esélyt de egy hét múlva éreztem valami nincs rendben.
Rákérdeztem mi a baj akkor azt mondta: a legutolsó hülyeségemnél eltört benne valami és már nem szívből jönnek neki az érzések, majd végleg szakított velem.
Most egy hét elteltével úgy érzem beleőrülök a hiányába nem tudom mit tegyek ne írjak rá többet vagy majd később valamikor?
Picit úgy érzem hogy még szeret csak fél hogy megint hülye leszek, mert ő volt nekem az első én is neki és mondta hogy régebben úgy érezte, hogy neki van a legjobb kapcsolata a világon csak faszkodtam és ez elmúlt (lehet csak bemesélem magamnak )
Mikor elváltunk mondta, hogy beszélgethetünk még ha nekem nem lesz rossz, de tudom hogy rossz lenne.
20/f
Én is ebben a cipőben járok, csak kicsit más asztori. (olvasd el a kérdésemet : ,,szerintetek kezdeményezzek óvatosan?,,). minden nap rá gondolok, csak a szép élmények jutnak az eszembe. minap írtam neki pár sort, hogy mi jót csinál, stb. nem is akartam túl ragozni, de sztem nem boldog. a kérdésedre a válasz, hogy hagyj egy kis időt neki, ,,teret", hogy átgondolja a dolgokat. ne keresd , ne hívd, ne írj neki. sem a facén, sehol máshol ne keresd.
kicsit várj, majd keresd fel, őszintén elmondod hogy genya voltál, stb.. hiányzik és szeretnéd boldoggá tenni. állítólag az őszinteség a nyerő!! Hajrá! 28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!