Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnék szakítani vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék szakítani vele, mikor nagyon szeretem? .

Figyelt kérdés
Hat hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, szenvedélyes, gyönyörű nő, de szinte lehetetlen hosszútávon elviselni. Hetente összeveszünk,most már hetente fontolgatom a szakítást, de minden balhé után annyira hiányzik...én egy nyugodt életet élő ember vagyok, ő csak feketét vagy fehéret lát.Kisajátító, nem mondhatok nemet, szinte csak a negatívumokra emlékszik a kapcsolatunkból...ezer szállal kötődünk egymáshoz,de ennek valahogyan véget kell érnie, úgy, hogy egyikünk se haljon bele... átvitt értelemben persze. Mert ez így ahogy van, már elviselhetetlen... nagyon különbözünk, a veszekedések leginkább emiatt vannak. Minden fáj, ha vele vagyok az is, ha nincs velem, az is... fogalmam sincs mit csináljak. Valószínűleg én nem vagyok elég szenvedélyes hozzá,lehet hogy néha csak melegednék a tüzénél, ő emellett állítja, hogy szerelmes... de ezeket a megalázásig vitt vitákat már nem bírom elviselni,pedig állítólag mind azzal zárul,hogy nekem van igazam....
2015. dec. 3. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálj vele beszélni, mond el neki, hogy szereted de ha nem.változik a helyzet nem tudsz tovább vele maradni. Ha szeret megpróbál változtatni ha nem akkor hisztizik majd meg elhord mindennek na Ott állj fel, adj egy puszit a homlokára és sétálj ki az ajtón.
2015. dec. 3. 00:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Megalázásig vitt vitákat?

Akkor úgy gondolom ő egy uralkodásra vágyó valaki, és olyan partnert keres hozzá, akin ezt tudja gyakorolni.

Annak az élete, hacsak nem mazochista, eléggé nyomorultul fog mellette eltelni, egy ilyen kapcsolatot ismerek, ők már nagyon régóta együtt vannak(idős emberek) de mindig meglepődök, amikor együtt látom őket. Azt az asszonyt még 5 percig is baromi nehéz elviselni.

Sok ilyen nőt ismertem, akik hasonló temperamentummal bírtak, elég nehéz helyzetben vannak párkereséskor. Kb fél évig bírják a színészkedést, utána derül ki minden.

Amúgy a rosszhoz is lehet ragaszkodni, csak hát érdemes-e, amikor lehetne másképp is élni(ami meg nem tart olyan sokáig. :( )

2015. dec. 3. 03:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts vele,aztán pár napig ne is beszéljetek.

Nálunk bevált.

Ha úgy érzi elveszített,észbe kap és ha tényleg szeret megváltozik.

2015. dec. 3. 04:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Beszélj vele. Őszintén. Értesd meg vele a saját álláspontod. Ha nem érti, mondd el neki újra. Ha hetente összevesztek, ő is ugyanúgy szenved, mint te. De ha kibékül veled mindig, akkor nem csak a negatívumokra emlékszik. Mondd el neki azt is, mit érzel a vitáitokban megalázónak. Neki talán fel sem tűnik, hogy amit csinál, az számodra megalázó. Ha szeret változtatni fog, de csak akkor tud, ha tudja min kell.

Áfonya

2015. dec. 6. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!