Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az 5 év az már sok?
Figyelt kérdés
Én vagyok 22, ő 17. Mindketten októberiek. Az a durva, hogy én most fogok végezni egyetemen ő pedig majd csak jövőre középsuliba. Én kicsit soknak ítélem, nem volt még ilyen nagy korkülönbséggel párkapcsolatom. Szerinte nem sok. Amúgy minden rendben lenne, de engem zavar ez a nagy korkülönbség. Viszont emiatt meg hülyeségnek tartanám hagyni a dolgot.2015. dec. 22. 00:50
2/8 anonim 

válasza:

Szerintem sem sok. Jobb mintha ő 13 lenne te pedig 18. :D
3/8 anonim 

válasza:

Te most a korba vagy szerelmes, vagy belé? Mert ha szeretitek egymást, és jó a kapcsolatotok, akkor miért számít az az egy szám? Egyébként sem nagy különbség az 5 év.
4/8 El Greco 

válasza:

Egyáltalán nem nagy korkülönbség, sőt szerintem ideális. Gondolj bele, ha most fura a 22-17, a 30-25 már tök normális.
5/8 anonim 

válasza:

Az az 5 év nem sok... Én 14 vagyok a barátom már 29, de ha a két fél szereti egymást akkor a korkülönbség nem számít
6/8 anonim 

válasza:

Ebben a korban már elfogadható. :)
7/8 anonim 

válasza:

tèged ez már most zavar. szerintem így kár rabolni az idejèt egymásnak.
pl az èn kapcsolatomban: 12. osztalyt kezdtem,amikor a baratom elkezdett dolgozni. de előtte már együtt voltunk egy ideje,közösek voltak a tervek. most egyetemre járok,mèg mindig kitart mellettem,mèg mindig közösek a tervek... szóval van ahol működik,van ahol az egyik fèl számára ez nem ok.
de mondom, így hogy az elejèn is zavar, kár elkezdeni...
amúgy termèszetes, hogy őt nem zavarja. ki ne örülne ,hogy a baratja hamarosan dolgozni fog,több lehetoseguk lesz,mint amíg tanult..?
de ha tèged zavar,hagyd
8/8 anonim 

válasza:

Fog ez működni, nyugi :) Nálunk 4 év korkülönbség van, én 13 voltam mikor összejöttünk, ő meg 17, és ez még 2013-ban volt, és jól megvagyunk még mindig :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!