Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Működhet így egy párkapcsolat?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet így egy párkapcsolat? (lent)

Figyelt kérdés
15 évesek vagyunk, már közel egy éve járunk. Eddig szinte hetente tudtunk találkozni, csak most az a helyzet hogy eltiltottak tőle 18 éves koromig a szüleim mert megtudták hogy lefeküdtünk. Tényleg nagyon szeretjük egymást, nekem ő olyan mintha a legjobb barátom és egyben a szeretőm lenne, szerintem nem tudnánk egymás nélkül élni, de mostanában sok a vita is. 3 évig kellene úgy együtt lennünk hogy nem találkozhatunk, csak facebook-on beszélhetünk. Megéri, vagy működhet így?
2015. dec. 19. 20:02
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném hogy 30 km-re lakik.
2015. dec. 19. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem éri meg és aligha működhet.
2015. dec. 19. 20:07
 3/6 anonim válasza:
Na most figyelj nagyon! Tudom hogy nem szép dolog ilyenre bíztatni, de titokban kéne találkozgatnotok. Csak megoldható ha sikerült szeretkeznetek. De először próbáld meg meggyőzni a szüleidet. Privátban segíthetek összeszedni érveket a szüleid ellen. Csak jobb lehet nem??
2015. dec. 19. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát ha 15 évesen már szeretőd van, akkor megértem, hogy eltiltottak.

Megértem, hogy szeretitek egymást, meg régóta együtt vagytok, és tombolnak a hormonjaitok, de akkor is türelmesnek kellett volna lenni. 15 évesen még gyerekek vagytok, főleg egy fiú.

Talán ha előtte leültél volna anyukáddal, és elmondod neki, hogy szeretnétek lefeküdni a barátoddal, vagy legalábbis próbálkozni, mert nem bírjátok tovább, és ne aggódjon, használtok óvszert, és el fogsz járni rendszeresen nőgyógyászhoz, stb, akkor talán nem lesz ilyen csúnya vége.

De 15 évesen szexelni, ráadásul titokban... hát, tudom, hogy ma a fiataloknál már ez a normális, de hidd el, a szülőknek óriási trauma.

Mindenesetre nem hinném, hogy komolyan 3 éven keresztül figyelnék minden lépésedet. Inkább csak hirtelen felindulásból mondtak ilyet.

De ha sok a vita köztetek, akkor lehet, hogy pár nap után már nem is fog hiányozni...

2015. dec. 19. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
30 km egyébként fél óra kb. busszal, vonattal meg 5 perc, szóval ha akartok, simán tudtok bármikor találkozni titokban.
2015. dec. 19. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt ok-okozati kapcsolat áll fenn, ugye tudod?

Ha a lányom egy kis pi.csa lenne, én is ezt tettem volna.

2015. dec. 19. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!