Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet így egy párkapcsolat? (lent)

Hát ha 15 évesen már szeretőd van, akkor megértem, hogy eltiltottak.
Megértem, hogy szeretitek egymást, meg régóta együtt vagytok, és tombolnak a hormonjaitok, de akkor is türelmesnek kellett volna lenni. 15 évesen még gyerekek vagytok, főleg egy fiú.
Talán ha előtte leültél volna anyukáddal, és elmondod neki, hogy szeretnétek lefeküdni a barátoddal, vagy legalábbis próbálkozni, mert nem bírjátok tovább, és ne aggódjon, használtok óvszert, és el fogsz járni rendszeresen nőgyógyászhoz, stb, akkor talán nem lesz ilyen csúnya vége.
De 15 évesen szexelni, ráadásul titokban... hát, tudom, hogy ma a fiataloknál már ez a normális, de hidd el, a szülőknek óriási trauma.
Mindenesetre nem hinném, hogy komolyan 3 éven keresztül figyelnék minden lépésedet. Inkább csak hirtelen felindulásból mondtak ilyet.
De ha sok a vita köztetek, akkor lehet, hogy pár nap után már nem is fog hiányozni...

Itt ok-okozati kapcsolat áll fenn, ugye tudod?
Ha a lányom egy kis pi.csa lenne, én is ezt tettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!