Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár valaki csúnya lánnyal?
Az a helyzet, hogy egyik ismerősömnek az elmúlt két hétben sikerült összeszednie egy csajt. A srác -még így férfi szemmel- (nem félreérteni :D) sem egy csúnya gyerek. Jó frizura, jóképű, sportos testalkat, változatos divatos öltözködés, egyszóval 'ideál'. Ehhez képest a lány valami botrányos. Ismerősökkel beszélgettünk, és ilyet még nem láttam de senki nem jellemezte pozitívan. A teste átlagos/vékony azzal semmi baj nincs, öltözködése átlagos, de az arca/feje valami botrány. Nem bőrhibákra gondolok, hanem a formája, arányai stb egyszerűen csúnya. Ez nem csak az én véleményem, vagy féltucat fiú és ugyan ennyi lány szerint is, van aki nem fogalmazott ilyen finoman.
Ilyenkor szokták mondani, hogy belső értékek. A srác sem egy zseni de csaj is elég buta. Meg ugye, mikor megismerkedik két ember először a külső látszik. Egy kamasz fiú meg még inkább a szépre megy és nem a kedves/okos/megértőre.
Ezeket fordított esetben sem értem ha bomba nő van, kiégett, ronda férfivel de ez. Egy olyan srác aki válogathatna, miért pont olyat választ akiben keresve se találni meg a szépséget?
Sztm hasonló helyzetben vagyok :D
Nem tudom megfogalmazni mellette magam lehetek,nem ítél el minden hülyeség miatt.Igazából érzelmek.
Bár nem azt mondom akivel vagyok ronda lenne,csak mondták 1-2-en,hogy nekik nem jön be.
Bár kezdek kiábrándulni a csajból,de ez az ő hibája.Zavar,hogy közben kéreti magát más fiúk előtt.
Erre nem lehet okosat mondani, ha lehetne is már leírták, vagy nincs kedvem kifejteni.
Lényeg a lényeg, amíg egy kapcsolat egészséges (aminek nincs köze a külsőségekhez), és boldog, addig neked legyen mindegy hogy nézz ki a csaj. Persze ha az ismerősödnek sem jön be külsőleg, abból még később lehetnek problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!