Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért jár valaki csúnya lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár valaki csúnya lánnyal?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egyik ismerősömnek az elmúlt két hétben sikerült összeszednie egy csajt. A srác -még így férfi szemmel- (nem félreérteni :D) sem egy csúnya gyerek. Jó frizura, jóképű, sportos testalkat, változatos divatos öltözködés, egyszóval 'ideál'. Ehhez képest a lány valami botrányos. Ismerősökkel beszélgettünk, és ilyet még nem láttam de senki nem jellemezte pozitívan. A teste átlagos/vékony azzal semmi baj nincs, öltözködése átlagos, de az arca/feje valami botrány. Nem bőrhibákra gondolok, hanem a formája, arányai stb egyszerűen csúnya. Ez nem csak az én véleményem, vagy féltucat fiú és ugyan ennyi lány szerint is, van aki nem fogalmazott ilyen finoman.

Ilyenkor szokták mondani, hogy belső értékek. A srác sem egy zseni de csaj is elég buta. Meg ugye, mikor megismerkedik két ember először a külső látszik. Egy kamasz fiú meg még inkább a szépre megy és nem a kedves/okos/megértőre.

Ezeket fordított esetben sem értem ha bomba nő van, kiégett, ronda férfivel de ez. Egy olyan srác aki válogathatna, miért pont olyat választ akiben keresve se találni meg a szépséget?

2015. dec. 17. 23:00
1 2 3
 1/30 True Damage ***** válasza:
70%
Passz erre nem nagyon lehet mit mondani.Ha boldogok am legyen :D
2015. dec. 17. 23:05
 2/30 anonim ***** válasza:
70%
Valami biztos megfogta a belsőjèben ha járnak. Ha nincs semmi hátsó szándèka:d
2015. dec. 17. 23:12
 3/30 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem értem. Pedig úgy gondoltam, hogy nincs rossz ízlése, mert az előző barátnője nagyon szép volt, erre most egy ilyen.
2015. dec. 17. 23:17
 4/30 anonim ***** válasza:
61%
"Egy kamasz fiú meg még inkább a szépre megy és nem a kedves/okos/megértőre. " Ez nem igaz, csak ha a kamasz hülye. A felsorolt tulajdonságok egy értelmes fickónál fontosak. És bizony, van olyan, hogy ez átsugárzik neki (csak neki) és szerelmes lesz egy mások által csúnyának vélt lányba. Nem lehet a szerelmet kívülről megérteni - csak a két szerelmesé az élmény (ők is inkább érzik, nem értik)
2015. dec. 17. 23:18
 5/30 A kérdező kommentje:
Azért mikor egy kamaszban dolgoznak a hormonok, csajozik stb akkor inkább azt nézi, hogy csinos legyen jó testtel (eddig ő is ezt csinálta). Aztán majd huszonévesen megkeresik azt aki belsőleg jön be inkább, "feleségnekvaló". De nagyon furcsán hat, egy ilyen fiú mellett ez a lány.
2015. dec. 17. 23:23
 6/30 anonim ***** válasza:
40%

Sztm hasonló helyzetben vagyok :D

Nem tudom megfogalmazni mellette magam lehetek,nem ítél el minden hülyeség miatt.Igazából érzelmek.

Bár nem azt mondom akivel vagyok ronda lenne,csak mondták 1-2-en,hogy nekik nem jön be.

Bár kezdek kiábrándulni a csajból,de ez az ő hibája.Zavar,hogy közben kéreti magát más fiúk előtt.

2015. dec. 17. 23:32
 7/30 anonim ***** válasza:
45%
meg a külsőre mindenkinek más jön be
2015. dec. 17. 23:34
 8/30 anonim ***** válasza:
45%

Erre nem lehet okosat mondani, ha lehetne is már leírták, vagy nincs kedvem kifejteni.

Lényeg a lényeg, amíg egy kapcsolat egészséges (aminek nincs köze a külsőségekhez), és boldog, addig neked legyen mindegy hogy nézz ki a csaj. Persze ha az ismerősödnek sem jön be külsőleg, abból még később lehetnek problémák.

2015. dec. 17. 23:41
 9/30 A kérdező kommentje:
Azért furcsállom, mert mindig mutatott képet, hogy ez a csaj így ez a csaj úgy milyen jó és tényleg szinte modelleket mutatott. Akikkel dumálgatott, "fűzte" őket azok is egy "általános szépségideálba" tartoztak, az előző barátnőjének a bomba alak mellett szép, esztétikus arca is volt. Ehhez képest, a mostani ezeknek totál ellenkezője. Annyi, hogy az alakja nem rossz, bár azon kívül, hogy vékony semmi több, de az arca botrányos.
2015. dec. 17. 23:45
 10/30 anonim ***** válasza:
78%
elég elítélő vagy nem gondolod?
2015. dec. 18. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!