Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért jár valaki csúnya lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár valaki csúnya lánnyal?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egyik ismerősömnek az elmúlt két hétben sikerült összeszednie egy csajt. A srác -még így férfi szemmel- (nem félreérteni :D) sem egy csúnya gyerek. Jó frizura, jóképű, sportos testalkat, változatos divatos öltözködés, egyszóval 'ideál'. Ehhez képest a lány valami botrányos. Ismerősökkel beszélgettünk, és ilyet még nem láttam de senki nem jellemezte pozitívan. A teste átlagos/vékony azzal semmi baj nincs, öltözködése átlagos, de az arca/feje valami botrány. Nem bőrhibákra gondolok, hanem a formája, arányai stb egyszerűen csúnya. Ez nem csak az én véleményem, vagy féltucat fiú és ugyan ennyi lány szerint is, van aki nem fogalmazott ilyen finoman.

Ilyenkor szokták mondani, hogy belső értékek. A srác sem egy zseni de csaj is elég buta. Meg ugye, mikor megismerkedik két ember először a külső látszik. Egy kamasz fiú meg még inkább a szépre megy és nem a kedves/okos/megértőre.

Ezeket fordított esetben sem értem ha bomba nő van, kiégett, ronda férfivel de ez. Egy olyan srác aki válogathatna, miért pont olyat választ akiben keresve se találni meg a szépséget?

2015. dec. 17. 23:00
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Amennyiben csak én gondolnám így, akkor lehetne mondani, hogy ítélkező vagyok. De ez amit leírtam rajtam kívül úgy 15 ember véleménye. Meg is lepődtem, hogy senki a közös ismerősök közül, nemhogy pozitívat, annyit nem mondtak róla, hogy átlagos. Egytől egyig mindenki, úgy gondolja, hogy csúnya. Ha mindenki szerint szép lenne és csak egyedül én gondolnám így, akkor azt mondanám, hogy jó bennem van a hiba, rossz az ízlésem. De itt erről szó sincs.
2015. dec. 18. 00:16
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
valahogy olyan rossz, hogy 15 ember arról értekezik, hogy egy szegény lánynak milyen csúnya az arca. Szerintem hagyjátok abba. A szerelem már csak ilyen, nem értjük meg teljesen soha, kívülről, másét meg egyáltalán nem érthetjük meg. A szerelem nagyobb nálunk, beborít, elveszejt.
2015. dec. 18. 00:28
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet olyat tud a csaj amiről mi nem tudunk...
2015. dec. 18. 00:49
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ilyen a szerelem. Nem minden a külső körül forog!
2015. dec. 18. 06:24
 15/30 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a srac valami olyat lat benne, amit senki más :)
2015. dec. 18. 13:57
 16/30 anonim válasza:

szia

csunya lány nincs csak ápolatlan

mai világban a körmöstol a sminkestol a fodrasztol a kozmetikustol kezdve minden van minden lány maga dönti el

2015. dec. 18. 15:05
 17/30 anonim ***** válasza:

Csúnyáknak is épp annyi joguk van szerelembe esni, mint a szépecskéknek.

Lehet a szépekből elege lett, mert pl: nem annyira hűségesek, vagy nem akar több csalódást...

Nem kell attól tartania, hogy megcsalja stb... Jó lenne nem ennyire előítéletesnek lenni, ha szeretik egymást nem mindegy???

2015. dec. 18. 17:08
 18/30 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem szép..de vékony, szép alakja van. Lehet hogy buta..de tud szeretni. Más értékei is lehetnek lehet hogy humoros, jó kapcsolatteremtő..bármi.
2015. dec. 18. 20:35
 19/30 anonim válasza:
86%
Ja... aha... mindent értek... Miért kell a legtöbb pasinak ekkora p*csnek lennie? Mért olyan rohadt nehéz elfogadni hogy a nem szép lányok is lehetnek együtt helyes pasikkal? Fuck logic....
2015. dec. 19. 22:01
 20/30 anonim ***** válasza:

Azért, mert neki az a csúnya lány nem csúny!

Nem neked és az ismerősöknek kell tetszeni annak a lánynak, hanem annalk akivel együtt van. Ez az ő dolguk. Attól még, hogy ezt a kérdést kiírtad, nem fognak szakítani. Ezzel nem mész semmire, csak lejáratod szegény lányt az ország elött a tudta nélkül.

Hogyha ők megvannak egymással, szerelmesek, akkor ezt miért kell vitatni?

2015. dec. 19. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!