Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találkoztam még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találkoztam még olyan lánnyal, akinek legalább egy picit bejöttem volna?

Figyelt kérdés

2015. okt. 23. 20:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Most erre milyen választ vársz?
2015. okt. 23. 21:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Mert csúnyaság, csúnya, rémség, alacsony, törpe, gnóm vagy. A kulcsszavakból idéztem.
2015. okt. 23. 21:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a rossz hírem, hogy sajnos még abban az esetben is nagyon, de nagyon el lehet bszni. Arról már nem is beszélek, hogy az emberek többsége felszínes, főleg a mai fiatalok, az irigyelt párkapcsolatok nagy része is csak kirakatélet, és az emberek inkább csak megszokásból, az egyedülléttől való félelem vagy a kiélés miatt vannak együtt, szóval ne csodálkozz, ha sok rossz tapasztalatot szedsz össze.
2015. okt. 23. 21:20
 4/13 A kérdező kommentje:
3: De legalább már lenne valami. 29 évesen még egy randi sem jött össze a külsőm miatt.
2015. okt. 23. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Mert nem kellesz senkinek?!
2015. okt. 23. 21:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha a külsőd nem megfelelő, akkor nem kell csodálkozni rajta.
2015. okt. 23. 21:38
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Kamu ez a "külső miatt nem jön össze a csaj" szöveg.

Sok kevésbé jóképű/helyes pasinak VAN barátnője, volt több barátnője az élete során.

Miért? Mert olyan a személyisége!!!!

Mikor fogjátok már fel végre, hogy nem a nyámnyila, rinyálós pasikra buknak a csajok, hanem a határozott, céltudatos, MAGABIZTOS férfiakra.

Szerinted nem nézel ki jól? Változtass, amit lehet! Új frizura, szakáll, ha eddig nem volt, abból is annyi fazon van. Eddz egy kicsit, mert a sporttól is nő az ember önbizalma. Ha nem is teljes ruhatárcsere, de mindenképpen szebb ruhák, nem olyan, ami szerinted MÁSNAK tetszik, hanem olyan AMIBEN TE MAGAD érzed jól magad. Mert ha jól érzed magad a ruháidban, akkor bátrabb is vagy.

Jó humor, kedvesség, magabiztosság, hatráozottság. Ennyi kell egy nőnek, hogy meg is ismerjen. A külsőségeket csak azért írtam, hogy MAGADNAK TETSSZÉL, mert anélkül tényleg nem fogsz lányt találni, ha nem vagy képes magabiztosan odamenni és megszólítani.

NEM MINDEN A KÜLSŐ, HIÁBA HISZITEK AZT.

2015. okt. 23. 21:46
 8/13 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Mert szemellenzővel jársz, kelsz a világban.
2015. okt. 23. 21:50
 9/13 anonim ***** válasza:
"Mikor fogjátok már fel végre, hogy nem a nyámnyila, rinyálós pasikra buknak a csajok, hanem a határozott, céltudatos, MAGABIZTOS férfiakra." Aha, igen pár kérdéssel odébb pedig a 20 éves lányka kérdezi,hogy mivel tudna rávenni a félénk srácot, hogy az randira hívja. Ennyit a "magabiztosságodról".
2015. okt. 23. 21:54
 10/13 anonim ***** válasza:
2015. okt. 23. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!