Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találkoztam még olyan lánnyal, akinek legalább egy picit bejöttem volna?
Kamu ez a "külső miatt nem jön össze a csaj" szöveg.
Sok kevésbé jóképű/helyes pasinak VAN barátnője, volt több barátnője az élete során.
Miért? Mert olyan a személyisége!!!!
Mikor fogjátok már fel végre, hogy nem a nyámnyila, rinyálós pasikra buknak a csajok, hanem a határozott, céltudatos, MAGABIZTOS férfiakra.
Szerinted nem nézel ki jól? Változtass, amit lehet! Új frizura, szakáll, ha eddig nem volt, abból is annyi fazon van. Eddz egy kicsit, mert a sporttól is nő az ember önbizalma. Ha nem is teljes ruhatárcsere, de mindenképpen szebb ruhák, nem olyan, ami szerinted MÁSNAK tetszik, hanem olyan AMIBEN TE MAGAD érzed jól magad. Mert ha jól érzed magad a ruháidban, akkor bátrabb is vagy.
Jó humor, kedvesség, magabiztosság, hatráozottság. Ennyi kell egy nőnek, hogy meg is ismerjen. A külsőségeket csak azért írtam, hogy MAGADNAK TETSSZÉL, mert anélkül tényleg nem fogsz lányt találni, ha nem vagy képes magabiztosan odamenni és megszólítani.
NEM MINDEN A KÜLSŐ, HIÁBA HISZITEK AZT.
Itt van a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!