Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk bejövök nektek? Mert még nem találkoztam olyan fiuval akinek bejöttem volna.
háát nem tom de ha van olyan fiu akinek olyan képessége van hogy 2 sorbol megmondja hogy hogy nézel ki nah azelött le a kalappal:D
Ha azt szeretnéd hogy megmondjuk hogy hogy nézel ki akkro küldj képet!
Itt a magyarázat. Elég ostoba vagy. Ezért.
Én sem ölelgetek senkit, nagyon kedves, mosolygós, szép lány vagyok, csak a párommal nem fogom vissza magam, mégis rengeteg férfi bolondul értem. Kisugárzás + megnyerő, lehengerlő személyiség. Belőled hiányoznak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__11905..
Miért kellett másodjára is kiírni ezt a kérdést?
többre tartom azokat akik megválogatják, hogy kivel jönnek össze, az emberek többsége ma amolyan futókapcsolatot tart, 1 hét, kiismerik egymást, többnyire kihasználják, azt szevasz...
Inkább büszkének kéne lenned, mert a mai társadalom nem a jó példát mutatja. Előbb-utóbb te is biztosan találsz valakit. Közösségi helyekre járás a barátnőiddel segíthet. :) 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!