Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért jár valaki csúnya lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár valaki csúnya lánnyal?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egyik ismerősömnek az elmúlt két hétben sikerült összeszednie egy csajt. A srác -még így férfi szemmel- (nem félreérteni :D) sem egy csúnya gyerek. Jó frizura, jóképű, sportos testalkat, változatos divatos öltözködés, egyszóval 'ideál'. Ehhez képest a lány valami botrányos. Ismerősökkel beszélgettünk, és ilyet még nem láttam de senki nem jellemezte pozitívan. A teste átlagos/vékony azzal semmi baj nincs, öltözködése átlagos, de az arca/feje valami botrány. Nem bőrhibákra gondolok, hanem a formája, arányai stb egyszerűen csúnya. Ez nem csak az én véleményem, vagy féltucat fiú és ugyan ennyi lány szerint is, van aki nem fogalmazott ilyen finoman.

Ilyenkor szokták mondani, hogy belső értékek. A srác sem egy zseni de csaj is elég buta. Meg ugye, mikor megismerkedik két ember először a külső látszik. Egy kamasz fiú meg még inkább a szépre megy és nem a kedves/okos/megértőre.

Ezeket fordított esetben sem értem ha bomba nő van, kiégett, ronda férfivel de ez. Egy olyan srác aki válogathatna, miért pont olyat választ akiben keresve se találni meg a szépséget?

2015. dec. 17. 23:00
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Miért járatnám le? Nem adtam meg róla személyes adatot (nem is fogok), nem tettem fel róla képet (nem is fogok). Innentől kezdve miért lenne lejáratva? Nem azon gondolkoztam, hogy miért van jogok a csúnyábbaknak is helyes fiúkkal lenni, hanem azon, hogy miért vannak a helyes fiúk csúnyább lányokkal. De ezt fordítva sem értem. Mikor elhízott, ápolatlan, bunkó, öreg palikkal látok fiatal modellszerű csajokat.
2015. dec. 19. 23:08
 22/30 anonim ***** válasza:
Micsoda problémái vannak egyeseknek...:) Kérdező, ennél nagyobb gondod soha ne legyen, minthogy valaki csúnya lánnyal jár. Gondolom, szereti, és pont nem érdekli, hogy esetleg másokéhoz képest nem túl esztétikus az arca. Lehet, hogy őt például natúrban a szeme nyűgözte le, mert pl szép, meg varázslatos a tekintete. Hogy megigézős tekintete van, ami tényleg elbűvöli. És miért, amúgy a nem szépeknek nem jár pár? Hát nekik is van ám ugyanúgy joguk hozzá, sz'al...:)
2015. dec. 19. 23:18
 23/30 anonim ***** válasza:
Megadtál róla egy külső adatot, mégpedig, hogy csúnya.
2015. dec. 19. 23:50
 24/30 A kérdező kommentje:
Attól, hogy egy anoním oldalon, megadtam valakiről annyit, hogy csúnya azzal nincs lejáratva. Aki ezt olvasta az nem fogja felismerni az utcán, nem tudja megkeresni facebookon, semmi hátránya nem származott ebből.
2015. dec. 20. 12:09
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem érted.
2015. dec. 20. 14:42
 26/30 anonim ***** válasza:
'A szépség relatív.' vagy mondjam inkább azt, hogy 'A szerelem vak.' ?
2015. dec. 20. 14:42
 27/30 anonim ***** válasza:

Mi a fene közötök van hozzá?!

Hagyjátok békén őket és ti járjatok olyannal aki nektek tetszik! Nagyon buták lehettek ti is, hogy ezen agyaltok hogy miért jár vele ha nem is szép lány. Hiszen nyilvánvaló: azért mert szereti és elfogadja ilyennek, nem a szépség a legfontosabb egy kapcsolatban!

2015. dec. 20. 17:08
 28/30 anonim válasza:
Mert neki tetszik, ennyi! Az én véremet is szívták már a haverok, hogy milyen lányok jönnek be nekem. Az egyikük konkrétan azt mondta, hogy irigyel, amiért olyan nők tetszenek, akiket mások biztos, hogy nem akarnának lecsapni a kezemről :D Mindenkinek a magánügye, hogy kivel jár.
2015. dec. 21. 22:43
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

mit szólnál hozzá ha te sem egy szép arccal születtél volna????!!!!

annyira bírom az ilyen elkényeztetett kis p***öket, akik amiért nem egy ronda arccal születtek, átmennek totál bunkóba, meg sem próbálják átérezni hogy milyen lehet.

gondolj bele, milyen rossz lehet neki, minden nap csúnyának éreznie magát? vagy milyen rossz lehet neki, hogy folyton amiatt beszélik ki, amiről ő nem tehet mert azzal született?

Te most komolyan hány éves vagy? 10? de egy annyi idősben is több értelem van

2015. dec. 24. 15:15
 30/30 anonim válasza:
Valószínűleg a kérdezőnek tetszik a srác, ezért szúrja a szemét, hogy akivel jár az csúnya.
2020. dec. 1. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!