Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem akar sexet velem! Mit tegyek?
Az a helyzet hogy a barátnőm azt mondta semmiképp sem szeretne lefeküdni velem,soha az életben és ha nagyon szeretem próbáljam meg elfogadni.
Az oka az hogy kételkedik benne hogy elég vonzó stb... én hiába mondom hogy nagyon tetszik mert nem hiszi és bebizonyitani sem tudom! mit tegyek? szakitsak? nagyon szeretem...
éreztesd vele hogy vonzó. az első alkalom előtt én is ezért bizonytalanodtam el. és nem is történt meg. féltem hogy nem fogok neki tetszeni meztelenül. ez érthető. legalábbis megértem a csajt :) ha ettől fél.
vagy pettingeljetek előtte, és ne egyből szex legyen.
és ő sem ér hozzád? mármint gondolom csókolózni azt szoktatok. de akkor se kézimunka se orál? ő se csinálja neked?
amúgy lehet hogy fél tőle. azért lányoknak más ez :) az első alkalmat én is kihagytam az akkori barátommal mert féltem magától az aktustól is, és féltem attól hogy nem fogok neki többé tetszeni. bár butaság volt.
ez is egy nagy butaság és nem tudom hogy értessem meg vele :/ azt mondta hogy az exével amikor volt érezte hogy szép lány..de velem nm érzi annak magát..(nm szereti az exét,és nm is szerette ez kizárt) és nm akar velem semmi féle testi dolgot mert nem érzi hogy tetszik nekem a teste...
irhattok üzit pm-be is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!