Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnőm nem akar sexet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem akar sexet velem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a barátnőm azt mondta semmiképp sem szeretne lefeküdni velem,soha az életben és ha nagyon szeretem próbáljam meg elfogadni.

Az oka az hogy kételkedik benne hogy elég vonzó stb... én hiába mondom hogy nagyon tetszik mert nem hiszi és bebizonyitani sem tudom! mit tegyek? szakitsak? nagyon szeretem...

2015. dec. 19. 16:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ezt a baromságot! azért mert nem találja vonzónak önmagát?? Hát győzd már meg! Mondd, hogy "azt akarom, hogy ne szégyelld a tested!"! Lehet amúgy, hogy anno történt vele valami rossz, és igazából nem is ez a baja. Az is lehet hogy valami nem stimmel odalent. :/

Csak elmondja egy idő után.

2015. dec. 19. 21:44
 22/22 anonim ***** válasza:
Lehet pocse van
2015. dec. 19. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!