Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy fiut kilencedikes en hetedikes vagyok. Smaroltunk, de csak szorakozasbol. Nem akar jarni velem mert ket evvel kisebb vagyok es nem tudna konnyen lefektetni ezt mondta. Mit csinaljak hogy jrjunk?
Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 10:55
1/22 anonim válasza:
Szerintem semmit. Nekem nem kellene ilyen fiú.
2/22 A kérdező kommentje:
Neha, azon is gondolkodtam amit mondasz, hogy nem kell mert ilyen. Csak nem tudom kiverni a fejembol...
2015. nov. 1. 10:59
3/22 anonim válasza:
A fiú egy farok,már bocs..kilencedikes korban ilyet mondani 😂😂
4/22 anonim válasza:
És ilyenekből lesznek a hülye kujonok. Drága még most szállj re róla mert szerintem senkinek nem hiányzik, hogy 12-13 évesen már ne legyél szűz.
5/22 anonim válasza:
És komolyan ilynek kellenek a mai lányoknak? :D
6/22 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Koszonom szepen a tanacsot nektek. Meg csak annyit szeretnek kerdezni, hogy szerintetek sok az a 2 ev?
2015. nov. 1. 11:13
7/22 anonim válasza:
Haha :D Igazunk van de te azon agyalsz, hogy sok-e az a 2 év? Ne legyél marha répa könyörgöm ez egy gyökér :D
De ha annyira érdekel, nem, nem sok.
8/22 anonim válasza:
mármint különbségnek? úgy nem sok, pl egs 30 és 32 éves közt szinte semmi. A baj az, hogy nagyon fiatal vagy még, és nem az a teendőd, hogy áldozatul válj egy dugni akaró baromnak. Tanulj, olvass, zenélj, énekelj, rajzolj szépen növekedj, tudásban is - és hamar eljön az ideje az együttjárásnak, szerelemnek is.
9/22 A kérdező kommentje:
Tudom hogy egy gyoker...s hogy sok hulyeseget csinal...de nem konnyu elfeledni..
2015. nov. 1. 11:21
10/22 anonim válasza:
Kicsi szívem, hogy őt nem könnyű elfeledni? Dehogynem. Annyi időd van még arra, hogy nála ezerszer jobb férfiakat találj, hogy csak na. Majd meglátod. Ez a fickó semmi lesz ahhoz képest akik majd a későbbiekben jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!