Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy fiut kilencedikes en hetedikes vagyok. Smaroltunk, de csak szorakozasbol. Nem akar jarni velem mert ket evvel kisebb vagyok es nem tudna konnyen lefektetni ezt mondta. Mit csinaljak hogy jrjunk?
Szerintem hagy a fenébe az ilyeneket ez egy paraszt könnyen lefektetni max a sarkikat fogja talán 1-2 r.bit
Szerintem az a 2 év az egyáltalán nem sok a srácok késöbb érnek de ö még nem indult el ezen a folyamaton ha érezne irántad valamit akkor nem mondana ilyeneket
nem lenne sok az a két év, habár egy kilencedikes ritkán akar egy hetedikessel lenni
sztem az a gyerek szimplán egy kis szarzsák, leütném első kézből az ilyet
Szia:) Megértem, hogy nehéz elfeledni, főleg ha vele csókolóztál először, tiszta ügy. Viszont rendes lánynak tűnsz, ő meg azoknak a gyökereknek a táborát erősíti, akiknek a célja minél több lányt megfektetni. Sokkal értékesebb vagy, ne fuss utána.
Nehéz lesz, de csak az egóját növelnéd azzal, ha folyton utána epekednél, az ilyen pasik ezt nem érdemlik meg .
Hidd el, megéri várni még 1-2 évet, és várni egy rendes srácra:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!