Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért hisztizik ezért a barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisztizik ezért a barátnőm?

Figyelt kérdés
Én 20 vagyok ő 17. Az a baja hogy viccből haverommal néha ugy becézzük egymást(cicafiú stb.) Persze tudjuk hogy ez kicsit bu..s de miért kell komolyan venni ha mi se vesszük komolyan ? És olyanokat ir hogy undorodom töled h.ly b..i stb. Ez normális ? Tök cukin beszélgetünk és 10 másodperc alatt ki fordul magábol.

2015. dec. 17. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom...voltak ott mások is? Esetleg előttük szégyellte? Szerintem ebben nincsen semmi hisztiznivaló. A barátnőimmmel gyakran azzal fenyegetjük egymást hogy "vigyázz magadra mert meg*uglak" avval az erővel ez leszbis is lehetne.
2015. dec. 18. 00:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát mi ennél durvábbakat is szoktunk mondani egymásnak a haverokkal poénból, miközben a barátnőm is ott van. Bár ő veszi a lapot és csak nevet ezeken.
2015. dec. 18. 01:18
 3/3 anonim válasza:

Szerintem hagytad, hogy a fejedre nőjön...

Igazából nem szabad mindent rá hagyni, mert ha nyeregbe érzi magát, képes visszaélni vele.

Talán azért köt beléd állandóan ezzel, mert élvezi azt, hogy utána te győzködöd és kérleled...

(Egy jó pofon helyretenné! :D)

2015. dec. 18. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!