Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon mi van köztem és a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi van köztem és a legjobb barátom közt?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, nagyon jóban vagyunk, szinte legjobb barátok vagyunk. "Sajnos" tetszik nekem, de ő ezt tudja.

Akárhányszor elmegyünk bulizni, mindig rám mászik, csókolózunk, közelebb kerülünk egymáshoz, de a suliban, mintha semmi se történt volna. Legalábbis, megbeszéljük, hogy mi történt, meg hogy köztünk Mi volt, de nem "úgy igazán", csak, mintha valami futólagos dolog lenne.

De sokszor szemezünk a suliban, ölelget, de halványjele sincs a bulikban történtekhez.

Tudja, hogy tetszik nekem, de csak nem direkt kihasználja a helyzetet, nem?

Köszönöm a válaszokat.

17/l

2015. dec. 4. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Eléggé úgy tűnik, h kihasználja a helyzetet! Tedd féltékennyé. Ami vagy nagyon jól, vagy nagyon rosszul sül el, de egy próbát megér.
2015. dec. 5. 04:36
 2/5 anonim válasza:
Te sose kezdeményezel?
2015. dec. 5. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:

"elmegyünk bulizni, mindig rám mászik, csókolózunk,"

Már nem azért, de nem vagy normális, hogy hagysz ilyeneket....

BARÁTOK nem csókolóznak, (nem pettingelnek, nem szexelnek) egymással, mert BARÁTOK. Mikor jut ez el az emberek agyáig?!

Ha itt már ilyen dolgok történnek, akkor ez NEM barátság.

2015. dec. 5. 10:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem igazán kezdeményezek. Inkább ő.

Amúgy éppen ez az. Akkor mi ez, ha nem barátság?

2015. dec. 5. 18:31
 5/5 anonim válasza:
Mennyire elmélyült a barátságokotok? Ha nem igazán az, inkább csak amolyan haverség van kötetek, akkor kb. élvezi azt, hogy megteheti ezeket veled újra és újra következmény nélkül, mert barátok vagytok.. Nekem is volt az eggyik "barátommal" egy ilyen periódusom, aztán meguntam és rákérdeztem, hogy akkor most mi van, mert nekem tetszik és így nem érzem jól magam. Kapcsolat persze nem lett belőle, s kicsit eltávolodtam tőle ezek után, de még mindig barátnak tekintem és jól kijövünk, csak a bulis esetek elmaradnak, mert nem engedem már. Tisztázd vele, ne húzd az időt.
2015. dec. 5. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!