Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miert van ez? Mit csinaljak vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez? Mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés
Baratommal lassan fel eve egyutt vagyunk es mostanaban egyre furcsabban viselkedik. Megfelelesi kenyszert szinlel, azt mondogatja hogy szerinte en nem vagyok boldog mellette, es hogy mondjam meg hogy milyenne valjon. Eroltet szexualis dolgokat, amikor vilagosan megmondtam neki hogy nem akarok ilyet. Mar rettenetesen szar erzes, nem tudom volt-e valaki ilyen helyzetben, de egyszeruen nem birom, annyira szanalmas amit csinal es nem akarom igy latni, mintha kicsereltek volna... Folyamatosan talalkozni akar, ki vagyok keszulve, az orszag masik vegeben lakik es mindig en utazok, nincs idom baratokra, folyamatosan megsertodik mindenen. Mar egy honapja csinalja ezt. Mit csinaljak? Nem akarom elhagyni mert szeretem, mar olyanon is gondolkoztam hogy kiprovokalom a szakitast, de ez annyira gerinctelen.. A masik ok hogy a szuleit is ismerem meg gyakorlatilag az egesz csaladot, es nem akarom hogy rossz velemennyel legyenek rolam, masreszt az en szuleim is nagyon szeretik ot. Fogalmam sincs hogy mit csinaljak, mar megmondtam neki hogy ne akarjon folyton megvaltozast szinlelni, es tovabbra is csinalja. Segitseg..
2015. dec. 3. 23:08
 1/4 anonim válasza:
Bocsánat hogy ezt mondom neked...de a jelek szerint amiket írtál azt mondom van valakije
2015. dec. 3. 23:20
 2/4 anonim válasza:
Ezek a jelek a szakitasra kényszerítenek,Azért csinlja mert hogy,,szeret,Csak,Van még valakije,Vagy akar valaki mást..(Valamit nem jól csinálsz lehet?Vagy hogy messze vagytok az a baj??)
2015. dec. 3. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Hasonló problémába keveredtem énis majdnem elhagyott a barátnőm, miközben csak normálisan meg kellett volna beszélni a dolgot, mond meg neki egyik talin üljetek le és mondja el mindegyikőtök nyugodtan a problémáját és nem veszekedésbe torkollatni hanem mindenki megígéri hogy változtat és ugyis tesz ennyi.
2015. dec. 4. 04:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Hogy van valakije azt nem hiszem, de logikusnak tunik...

Mar megbeszeltem vele egyszer, azt mondta nem fogja csinalni, de tovabbra is csinalja..

2015. dec. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!