Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egyszer szeret egyszer nem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer szeret egyszer nem, mit csináljak? Ha nem szeret miért nem dob ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 éve vagyunk együtt a barátommal. Neki én vagyok az első kapcsolata.

Régen eszméletlenul szerelmes volt belem en sajnos nem ertekeltem a folytonos feltekenyseget. Sok dolgot megbantam amit regen en tettem de soha nem hagyott el. Mostanaba viszont mindig belekot valamibe amiert tud velem veszekedni. Es minden veszekedes vege : szerintem hagyjuk egymast beken.

Sajnos a szex se mukodik. Persze ha ott vagyok es ugy van a helyzet akkor nem ellenkezik. De amikor irok neki hogy mennyire kivanom mar vagy epp szivesen bebujnek melle ezekre semmit nem ir vissza. Ha szovateszem az a valasza hogy ezek hulyesegek ha annyira akarok valamit menjek at es o amugy is kinott az ilyen hulye beszelgetesekbol..

En szeretem es vagynek egy kis szorakozasra h ujra ugy kivanjuk egymast mint az elejen.. Amikor felhozom hogy igyunk meg egy kis pezsgot az a valasz hogy o nem iszik ilyen szar alkoholos italokat, de hogy en igyak nyugodtan. Mostanaba nagyon szeret a baratjaval logni az is felmerult bennem hogy a masik nemhez vonzodik..

Elhagyni nem szeretnem mert mit irtam szeretem..

Viszont ha le akarok vele ulni errol beszelgetni akkor mindig huzza a szajat es utal errol a temarol beszelni mindig felkapja a vizet. Megcsalni nem csal meg az biztos!

O 21/F en 19/N

2015. júl. 6. 18:04
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja es ha meg en el jutok arra a pontra hogy nem erdekel es hogy akkor tenyleg legyen vege egy kis ido utan konyorog hogy talalkozzunk
2015. júl. 6. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
"o nem iszik ilyen szar alkoholos italokat" ember ez?
2015. júl. 6. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
m.youtube.com/?gl=HU&hl=hu#/watch?v=ZHS8lTOBiTI
2015. júl. 6. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem szereti a fröccsöt?! "nem iszik ilyen szar alkoholos italokat" Ez fájt ez a mondat.
2015. júl. 6. 18:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Hat igen :)
2015. júl. 6. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:

am van esely ra hogy mar nem szeret, a feltekenyseg altalaban alap dolog a fiuaknal ha szerelmes mert mindentol meg akart vedeni (mire volt feltekeny?), lehet az is baja hogy nem viszonoztad azt amit o, a sajat nemehez nem vonzodik tuti, a megcsalasban nem vagyok biztos de van ra esely :/// sajnalom

vagy van valami amit nem mond el (csaladban gond vagy hasonlo)

muszaj leulnod vele beszelni de van ra esely hogy szakitani fog de muszaj lesz rakerdezned ha nem akarsz tovabbra is igy lenni

2015. júl. 6. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:
2015. júl. 6. 18:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy !:) igen abba biztos vagyok h van valami csak nem ertem miert nem mondja el.. De tuti hogy nem csal meg!! Abba biztos vagyok.. Max a bal kezevel..
2015. júl. 6. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Hasonlit picit az en tortenetemre. Ennek a kapcsolatnak mar vege, a kerdes csak az, hogy mikor ismered be es fogadod ezt el. Meg akar evekig mehet ez igy, es akkor lesz megcsalas, lesz fajdalom, kin es azon siras, hogy ezen ido alatt massal boldog is lehettel volna.
2015. júl. 7. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!