Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 2 éve tetszik egy fiú, akit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve tetszik egy fiú, akit évente egyszer látok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 éve ismerem a srácot, egy zenetáborban ismerkedtünk meg. Nagyon jóban voltunk/vagyunk,sokat beszélgettünk/beszélgetünk. A barátnőim szerint közös tevékenységeinken végig engem bámult. Én is el kezdtem figyelni és kiderült, hogy igazuk volt. Ahányszor ránéztem mosolygott. Tetszik nekem a fiú, azonban nem valhatom neki be az érzéseimet, mert azzak csak tönkretenném a köztünk levő barátságot. A legnagyobb probléma nem is ez lenne, hanem az, hogy a fiú Németországban él és csakis az évente megrendezett zenetáborban talalkozhatunk. Eddig 3szor találkoztunk, és sajnos jövőben lesz az utolsó alkalom. Most, hogy rágondolok, hiányzik, de nem annyira nagyon, azonban amikor látom, előtörnek a régi érzéseim. Mit tegyek?
2015. júl. 3. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:
ne találkozzatok.
2015. júl. 3. 09:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj, hogy nem is fogunk :(
2015. júl. 3. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
felejtsd el az lesz a legjobb
2015. júl. 3. 09:23
 4/4 Noren1989 ***** válasza:

Semmit. Ha eddig sem tettél semmit, meg ő sem, akkor a csigáknál is lassabbak vagytok.

Viszket már, igaz ?

25/F

2015. júl. 3. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!