Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek baj, ha hetente...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj, ha hetente egyszer találkozunk?

Figyelt kérdés
A barátommal hetente egyszer találkozunk, mert nincs sok időnk. Mindenki megy valahova. Valaki azt mondja, hogy legalább nem unjuk meg egymást. Valaki meg, hogy el fogunk távolodni. Nektek mi erről a véleményetek? Ez jó vagy rossz? Esetleg egyik sem? Előre köszi a válaszokat!
2015. jún. 30. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretitek egymást, annál jobb amikor végre találkoztok, ha annyira nem, akkor csak eltávolít egymástól.

Ismered a hasonlatot? A távolság olyan egy kapcsolatnak, mint a szél a tűznek.. A gyengét eloltja, az erőset fűti. A te megítélésedre bízom, hogy a ti kapcsolatotok melyik, nyilván te jobban ismered a helyzetet. :)

2015. jún. 30. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
én a lánnyal akivel hetente egyszer találkoztam, pórul jártam. kiderült, hogy végig volt barátja és legfőképpen ezért találkoztunk olyan ritkán. remélem veletek nem így lesz:)
2015. jún. 30. 14:41
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 Igaz, köszönöm.

#2 Nem, nem hiszem, mert ő azért 90%-bán ráér. Inkább én vagyok aki sokszor nem ér rá szóval rám lehetne igaz, de nem az.:)

2015. jún. 30. 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:
De neked is köszönöm! :)
2015. jún. 30. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!