Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónapos, rideg kapcsolatban élek,1-2 hetente találkozunk és minden vagyok csak boldog nem. Szakítanék, de nem érti mi bajom. Miért ragaszkodik, ha egyébként meg elvan nélkülem?
Eleinte egész romantikus volt, aztán egyre kevesebbet találkoztunk. Csak neten beszélgetünk. Érzelem kifejezése 0. Már se puszi se pá. Rideg és közömbös, távolságtartó az egész. Játszmák hada, mert én többször jeleztem h ez nekem így nem jó, nem kapcsolat. Nem érti mi bajom. Olyan nincs, hogy MI, nem vállal fel, egy utolsó senkinek érzem magam. Az önbizalmam teljesen odalett. 3-4x mondtam h fejezzük be, már egész részletesen leírtam hogy engem kikészít ez, hogy van is, nincs is, igazából nem mondott semmit, csak megvárta míg lenyugszom és ment így tovább. Az elején még mondta h neki én kellek, meg tényleg komolyan gondolja. De így? Nem értem minek erőlteti. Valaki lát mögötte valami logikát?
Mindketten 25-30 köztiek vagyunk.
1-2 hetente amikor taliztok megdug,aztán a maradék időben meg éli az életét.
Lehet van még pár nője rajtad kívűl.
Minél előbb dobd a palit,hülyének néz.
Ne keress ebben logikát (lehet van: félős, érzékeny, arra játszik, amit el is ért: önbizalmad odalett...)
Ne keres ebben semmi, hagyd a csudába!
Ne találkozz vele, a neten meg ne válaszolj.
Minden emberi kapcsolat azért van, hogy előre vigyen, felfelé húzzon, egy párkapcsolat meg főként....
Ez nem nem, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!