Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Miért bámulnak meg az olyan lányok akiknek van pasijuk? Nagyon figyelmesek, kíváncsiak, és érdeklődőek is egyaránt. Gyakran még félénknek is mondanám őket a társaságomban, vagy a környezetemben. Miért van ez?
2015. dec. 1. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Csajmágnes vagy.
2015. dec. 1. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem túlreagálod és bebeszéled magadnak, egyszerüen az ilyen lányokat veszed észre meg csak arra figyelsz fel mikor néz az egyik, de a nézés az teljesen random dolog, énis megbámulok olyan lányt akitöl semmitse akarok, és lehet azt hiszi hogy valami jelnek látszik, ahogy nézem meg ilyenek, engem is sok lány bámul de volt akihez odamentem és mintha nem léteznék.
2015. dec. 1. 18:15
 3/7 A kérdező kommentje:

hmm ezt örömmel olvasom, na de ha van srácjuk, akkor mégis miért gerjednek rám? Mert az oké, hogy a csávó nélküli csajok, azt meg lehet szokni, na de ez?

Mondjuk az is lehet, hogy én látok bele túl sokat, és csak barátkozni akarnak. Bár ezt én így már nem csipáznám, ha a barátnőm csinálná másik sráccal:D (már ha lenne barátnőm) Mondjuk ők úgy se látják ezt, szóval lehet ezért vannak így vele ők is:D

2015. dec. 1. 18:17
 4/7 A kérdező kommentje:

#2-es igazad lehet. Bár én sem kérdezném, ha tényleg nem lenne furcsa az egész.

Van amikor tényleg csak úgy összenézünk, és azt észre is veszem, ezzel nincs is gond, de mosolyognak, bámulnak hosszan, mikor azt hiszik, hogy nem látom őket akkor is néznek. Mosolyogva köszönnek, segítőkészek stb stb.. Lehetséges hogy én vagyok ilyen féltékeny típus, de nekem ez fura lenne már:D Olyan lányokról van szó, akikkel amúgy nem is igazán beszélgetek, csak mostanság. Mármint nem régi ismerősök.

18 évesen azért van már tapasztalatom ilyen dolgokban, és ez nem egészen egyértelmű így.

2015. dec. 1. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, az a baj, hogy nem igazán tiszta, hogy most random lányok csak egyszerüen néznek és néha láttál rajtuk mosolyt és odamennek hozzád csakúgy segíteni meg ilyenek? Vagy osztálytárs csaj barátaid? Nem egészen tiszta a dolog én 21 vagyok és elég sokszor csajoztam és nagyrészt az ember képzel többet bele a dolgokba, vagy épp alulképzel, de sose tudod meg, hogy mi az igaz hiszen minden lány más, valakinek ugyanaz a reakció jelentéktelen másnál meg lehet egy jel.
2015. dec. 1. 18:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Hmm hát fogalmazzunk úgy, hogy egy közös csoportba járunk naponta több órát, kivétel hétvégén.
2015. dec. 1. 18:31
 7/7 A kérdező kommentje:
De amúgy valószínűleg az lesz amit te írsz, túl sokat látok bele a dologba:D
2015. dec. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!