Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt?
hmm ezt örömmel olvasom, na de ha van srácjuk, akkor mégis miért gerjednek rám? Mert az oké, hogy a csávó nélküli csajok, azt meg lehet szokni, na de ez?
Mondjuk az is lehet, hogy én látok bele túl sokat, és csak barátkozni akarnak. Bár ezt én így már nem csipáznám, ha a barátnőm csinálná másik sráccal:D (már ha lenne barátnőm) Mondjuk ők úgy se látják ezt, szóval lehet ezért vannak így vele ők is:D
#2-es igazad lehet. Bár én sem kérdezném, ha tényleg nem lenne furcsa az egész.
Van amikor tényleg csak úgy összenézünk, és azt észre is veszem, ezzel nincs is gond, de mosolyognak, bámulnak hosszan, mikor azt hiszik, hogy nem látom őket akkor is néznek. Mosolyogva köszönnek, segítőkészek stb stb.. Lehetséges hogy én vagyok ilyen féltékeny típus, de nekem ez fura lenne már:D Olyan lányokról van szó, akikkel amúgy nem is igazán beszélgetek, csak mostanság. Mármint nem régi ismerősök.
18 évesen azért van már tapasztalatom ilyen dolgokban, és ez nem egészen egyértelmű így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!