Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nevergiveup98 kérdése:
Mit csinaljak hogy észrevegyen egy fiu?
Figyelt kérdés
Mar egy ideje nagyon tetszik egy fiu.Kozel lakik es facen parszor beszelgettunk.Amikor eloben latom lefagyok es nem beszeltunk meg eloben.Mit tegyek nagyon tetszik ,de nem sok onbizalmam van es felek az elutasitastol is.Amugy amikor irogattunk neha tok normalis maskor meg unott.Mit tegyek?Segitsetek!2015. okt. 27. 23:29
1/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem kerdezd meg tole,hogy van-e kedve talalkozni,de te ne kezdemenyezz ezen kivul mast :)
2/3 anonim válasza:
Nálam ugyanez a helyzet..mármint egy része...
Nekem is tetszik egy fiú és egy utcával lejjebb lakik,viszont mi még nem beszéltünk facen és nem is ott tervezem a kezdeményezést..
Nekem az a taktikám,hogy csinosabban öltözök,stílusosan,néha egy kis sminket is feldobok..tudom ez nem megoldás,és nem a külsődbe kell hogy beleszeressen,de ez egy amolyan figyelemfelkeltés..ugyanis mindennap látom a suliba,így ő is engem
3/3 anonim válasza:
Hát a külsőd sokat dob mindenen az biztos szóval ha tudsz akkor öltözz valagogy csinosabban.Mindenki azt mondja hogy nem a külső a lényeg. Hát ez nagy hülyeség. Legtöbb fiú először megnézi a fejed,tested és csak utánna akar megismerni ha ezek bejöttek neki nem mindedjik de a legtöbb, ez nem jelenti azt hogy bunkók meg hogy csak a külső számít nekik de gondolom aki valakivel jár azér valamennyire szépnek kell hogy lássa. A tulajdonságaid meg vagy csak jobbá teszik a dolgokat vagy csak rosszabbá.Ne nyomulj tulságosan rá mert akkor azt hoszi könnyen megkaphat ami nem jó mert nem akar majd annyira. Ha rádír facen ne azonnal válaszolj arra amit ő mondd mert ha igen akkor tudja hogy nincs jobb/fontosabb dolgod mint hogy vele beszélgess ami megint csak nem jó mert elveszíti az érdeklődését de ha nem válaszolsz csak egy kis íidő elteltével elgondolkozik majd hogy miért nem válaszolsz, mit csinálhatsz. Az elején csak ha meglátod mosolyogj rá és köszönj neki , aztán ha társaságban vagytok és feldob valaki egy témát próbálj csatlakozni hozzá és ha ő is hozzászól arra válaszolhatsz és rögtön kialakulhat a csoportos beszélgetésből csak a ti beszélgetésetek.Az elutasítás mindenkivel megtörténik de nem tudhatod hogy elutasít e hacsak meg nem próbálos. Ha tudok még valamiben segítnei nyugodtan írj privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!