Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy észre vegyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy észre vegyen?

Figyelt kérdés
már régota tetszik egy fiu és ezt ö is tudjy de levegönek néz és nem vesz észre légyszi segitsetek!
2015. nov. 21. 11:32
 1/5 Titusztitusz ***** válasza:
Próbálj meg úgy viselkedni vele kapcsolatosan, hogy lássa azt jól, és EGYÉRTELMŰEN, hogy tetszik neked...
2015. nov. 21. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
honnan tudod hogy tudja?
2015. nov. 21. 11:47
 3/5 A kérdező kommentje:
onnan udja hogy el mondták neki
2015. nov. 21. 15:49
 4/5 anonim válasza:
Szerintem ne add magad olyan könnyen. Hitesd el vele hogy nem érdekled. A fiúknál általában ez bejön. Ha meg nem, akkor felejtsd el, nem érdemel meg Téged. :)
2015. dec. 7. 18:35
 5/5 Titusztitusz ***** válasza:
A 4-es hsz. írója szerény meglátásom szerint túl sok régimódi filmet nézett mostanában...Azért a mai világ már egy kicsit másként működik...Mondjuk azt én sem vitatom, hogy EZELŐTT mondjuk 100 évvel IGY, ilyen módszerek voltak a célravezetőek abban, hogy egy nő "behálózza" a férfit, és megszerezze annak figyelmét, dehát ahogy mondani szokás, manapság már más idők járnak...És a fiúk mentalitása sem olyan már, mint ezelőtt 100 évvel...Szóval egy szó mint száz, én teljes nyugalommal állítanám, hogyha a kérdező megfogadja a 4-es hsz írójának a tanácsait, hát, erősen kétséges lesz a siker...Dehát majd eldönti akkor magának a kérdező, hogy kire hallgat...
2015. dec. 7. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!