Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt mostanában...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt mostanában a fiúk? 12/L (februárban leszek 13, hetedikes vagyok)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt vettem észre, hogy mostanában pár fiú tök kedves velem.

Egyik kocka osztálytársamat megkértem, hogy tanítson meg Minecraftozni. Azt mondta, hogy szívesen megtanítana Skypon. Én mondom neki nincs Skypom, erre ő: akkor csinálj. Megbeszéltük, hogy majd ír emailt.

Egy másik srác nagyon kedves, érdeklődő. Bár sokat vitázunk (érveléses értelmes társalgás különböző nézetekkel) jó a kapcsolatunk (számomra baráti).

A többi fiú nagyrészt barátom, ők alapból ilyenek velem.

Miért csinálják ezt? Nem vagyok valami szép lány...

2015. nov. 27. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szerintük szép vagy ;)

Es ilyen korban kezdenek el érdeklődni a lányok iránt :))

2015. nov. 27. 22:20
 2/7 A kérdező kommentje:
De ennyien egyszerre?
2015. nov. 27. 22:21
 3/7 Ryan Newman válasza:
Kanosak
2015. nov. 27. 22:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet most változtál/változtattál valamiben. De lehet h most kérted meg őket, ezért most segítenek.

A szépség meg viszonylagos, és abszolút nem objektív dolog, hanem egyéni ízlés kérdése 😉

2015. nov. 28. 10:17
 5/7 anonim válasza:
Na látod. Múltkor azt kérdezted miért nem tetszel senkinek sem, most legalább ez változott. De mondjuk az akkori kép alapján szép lány vagy, szóval ne csodálkozz. :)
2015. nov. 28. 18:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Valaki nézné ennek a "szép lánynak" a videóit? :)

[link]

2015. nov. 28. 18:28
 7/7 anonim válasza:
Küldj magadról egy képet priviben 14 f
2016. júl. 19. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!