Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért minden furcsa kocka fiúnak tetszem, mostanában os három írogat nekem. Mit csináljak Velük?
Nem tudok Velük beszélgetni semmmiről, max a suliról. De minden nap irogatnak hogy mi újság hogy vagyok meg bem tudom. Kedvesek meg minden, de a beszélgetések tök kínosak. Ráadásul most így a háromból eggyel életemben nem is találkoztam, azt se tudom honnan szedett engem :D nem akarok senkit megbántani de kicsit idegesítenek. Szerintetek hogy kell lerázni ilyen srácokat szélen?
16/L
Mi az, hogy kocka tudod is, hogy azok, vagy csak te találtad ki, mert te is olyan vagy, hogy külső alapján választasz és aki nem páwa az már szóba se jöhet? Mert nálunk is ez ment amikor középsulis voltam, aki szemüveges, meg jobban tanul mint az átlag, az már "kockának" számított, pedig teljesen normális voltam és nem a gép előtt ültem egész nap.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, beszélgetni azért csak tudsz velük, a belsőjüket is meg kellene ismerned. De ha mindenképp le akarod rázni őket, akkor meg egyszerűen ne írj vissza vagy tiltsd le őket..
1 talán felszínes vagyok, de ez a kérdéshez nem kapcsolódik.
2 nem, nem jó tanulók. Sima szakközépbe jár kettejük is, matekból pl kettessel bukdácsolnak. Én jobb tanuló vagyok náluk. Tudom milyen, amikor valakit azért ítélnek el, mert biztos egész nap tanul és stréber, hagyjk már. Igen tudom mit jelent amit írok.
3. Szeretek új embereket megismerni, barátkozni stb... De bem állhatom amikor valaki csak azért jelöl be es ir ram hogy nem elehetne e köztünk valami. Főleg hogy az egyikük nagyon furcsa, ha a masik kettővel nincs is bajom. Lehet hogy a személyiségük okés, de én nem szivesen ismerkedem igy neten.
Köszi a normális részét a válasznak. Igaz nem akarom megbántani őket, de akkor nem irok vissza. Gondolom... Csak az is kínos. :)
Ha tenylegesen kockak akkor jobb nem is tortenhetett vokna veled!!! Az igazi Informatikus, programozo, webhoster, webdesinger es ilyesmi erdeklodesu fiuk/Ferfiak tapasztalatom szerint a legmegbizhatobbak, leghusegesebbek es legfigyelmesebbek.
18/L De amugy az eslonek igaza van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!