Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év korkülönbség sok?
4 év alapjáraton nem sok. de annyiból sok hogy a fiú 17 nyilván nem csak a kezdet akarja fogdosni meg csókolgatni. és szerintem 13 éves lánynak még nem túl helyénvaló szexuális kapcsolatot létesíteni a fiúval.
13 évesen még nem biztos hogy kész vagy erre. vagyis én ennyi idősen tuti nem feküdtem volna le senkivel :D
Igen, ebben a korban szerintem tul sok
Kesobb mar nem lenne az, egy 21 es 25 eves kozott elkepzelhetobb.
A baj az, hogy a 17 eves fiuk mar nem csak akezedet fognak, nos erted. 13 evesen lehetsz akarmilyen erett vagy okos vagy felnottes, akkor se szexelj. Miert? Mert valami felre megy es egy eletre megbanod. Vagy kesobb rajodsz hogy vele nem kellett volna. Nem nagykepusegbol irom, hanem jo szandekkal, hidd el :D Egyszer persze siman lehet meg belole valami, de szerintem most nem aktualis hogy egyutt legyetek (leginkabb a te erdekedben).
Ahogy előttem is mondták, ebben a korban ez még tényleg nagy korkülönbség. Várj még két-három évet minimum mindenképp, bár erre rájöttél magadtól is :)
Nem vagyok sokkal idősebb nálad, mondhatni hasonló cipőben járok, privátban segíthetek a későbbiekben, ha gondolod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!