Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hazudtam neki és szakítani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam neki és szakítani szeretnék vele?

Figyelt kérdés

Múlt héten szombaton azt mondtam a barátomnak, hogy a legjobb barátnőmnél (legyen mondjuk Kati) alszom. Igazság szerint ebből az lett, hogy beültünk egy kocsmába Katival és a barátjának a haverjaival, akik számomra nem idegenek. (Azért nem hívtuk a barátomat, mert gyűlöi az összes barátomat, de Kati barátját még náluk is jobban. Okot nem tud rá mondani, hogy miért csak utálja őket.

Néha olyanokat mond a barátaimról, hogy csak lesek... lehordja őket mindennek, pedig van köztük olyan, akivel még csak 1x találkozott...

De nem ez a lényeg.)

Szóval a kocsmában a fiúk söröztek, mi biliárdoztunk meg retro/rock számokat énekeltünk és ez átment lelkizésben hajnali 6ig.

A barátommal egyre rosszabb a kapcsolatom, nem enged sehová egyedül, együtt se akar menni sehová, hetente 1x találkozunk pedig egy városban lakunk. Nem engedi, hogy beszélgessek a fiúbarátaimmal/unokatesóimmal/osztálytársaimmal vagy hogy felrakjak magamról egy képet a közösségire és nagyon jól esett szombaton kikapcsolódni és jól érezni magam a barátaimmal. Nem tudom, hogy hogy szakítsak vele, pedig már jóideje szeretnék, mert úgy érzem, hogy lassan 2 anyám van. Főleg amikor elkezd velem kiabálni az utcán, hogy hogy fogom a szatyrot, stb. Valamilyen szinten még ragaszkodok hozzá, mert ő volt nekem az első komoly barátom, de már nem érzem magam szerelmesnek...

17/L és 19/F

9 hónapja együtt

Elmondjam neki, hogy hazudtam és úgy szakítsak vele?

2015. nov. 7. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mond neki hogy legyen szunet(nebeszeljetek,netalizzatok)egy darabig.Ha kerdezi hogy miert mond hogy ez neked igy nem jo,nem megy mert...amiket leirtal hogy nem enged sehova stb..es utana ha nem erzel semmit mond hogy legyen vege.

Vagy talalkozzatok es ugy szakitsatok hogy mar nem erzed jol magad ebbe a kapcsolatba..

Es sztem azt ne mond el hogy hol voltal,meg kikkel..

2015. nov. 7. 08:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Mond meg neki nyíltan, ne finomkodj, hogy ez neked így nem jó, vagy változtasson magán, vagy szakítasz vele!
2015. nov. 7. 08:42
 3/4 anonim válasza:
Ez szeritem nem barát csak egy börtön őr :D Most komolyan ez milyen pasi ??
2015. nov. 8. 08:00
 4/4 anonim válasza:
De amugy a szakitás direkt legyen az az nekerülgesd a forro kását ;) És legyen meletted valaki nehogy elszaladjon a keze mert a leirás szerit ez is megtörténhet :/
2015. nov. 8. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!