Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Mit mondjak? Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit mondjak? Nem akarom megbántani

Figyelt kérdés
Könyörgömsegítsetek!Na szóval. Együtt voltam egy fiúval akit borzasztóan szerettem/szeretek és szakítottunk. Ez 3 hónapja történt.. és volt egy fiú akit már régóta ismerek és össze jöttem vele, de rájöttem hogy nekem nem "kell" ő mert nem érzek semmit. Kérlek segítsetek mert nmegőrülök.. mert valószínűleg még mindig a volt barátomat szeretem.
2015. nov. 28. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
sz ar ügy. mond neki h szerinted ez nem fog működni ez a kapcsolat, h nincs szerinted semmi különleges benne, és nem szeretnéd folytatni. ha jó arc, intelligens és szeret téged akk megérti, csak szar lesz neki. engem is doptak így sajnos, de túl lehet élni :((
2015. nov. 28. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Hogy mentetek szét a volt barátoddal?Ha nem volt "durva" a szakítás, akkor nem tudjátok újrakezdeni?

Ha nem szereted a mostani barátod, akkor meg ne legyél vele.Nem fair egyikőtökkel szemben sem.

2015. nov. 28. 18:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindenkeppen megfogom neki mondani, mert igazatok van hogy ez nem fair. Csak kb. 2 hete jottunk ossze? Nem ciki ezt mar most mondani neki Amugymeg 2.,nem volt durva egyaltalan a szakitas
2015. nov. 29. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, sőt sokkal jobb, ha az elején megmondod.Inkább most, minthogy nagyon beleélje magát a srác.Csak ne akarj kertelni, tisztán mond meg neki.A régi srácon meg gondolkozz el.Ha tényleg nem volt durva szakítás, akkor szerintem megpróbálhatsz beszélni vele, hogy újrakezdjétek (bár ugye nyilván nem ismerem a körülményeket, vagy hogy ki szakított)
2015. nov. 29. 11:37
 5/7 A kérdező kommentje:
A sráccal én szakítottam, mert éreztem hogy ez a kapcsolat az ő részéről már kihűlt és én szakítottam vele mert éreztem hogy ő ezt nem tette volna meg soha, szóval szakítottam vele úgy hogy én még szerettem. Rá egy hónapra elkezdtünk beszélgetni és azóta kb. mindennap beszélünk, már mondta hogy hiányzom neki de újra kezdésről még nem volt szó. Csak nekem borzasztóan hiányzik..
2015. nov. 29. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Az ember nem szokta csak úgy felkeresni az exét, azt mondani, hogy hiányzik meg főleg.Próbáld meg felhozni a témát, ha esetleg nemet mond, kicsit rossz érzésed lesz, de biztos leszel benne, hogy mit gondol.Plusz szerintem esélyesebb hogy igent mond
2015. nov. 29. 12:39
 7/7 A kérdező kommentje:
De a másik sráccal mi legyen? Nincs szívem megbántani...
2015. nov. 29. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!