Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Kb. 1,5 hónapja szakítottunk az akkori barátommal. A sráccal egy suliba járunk.( a szakításról annyit, hogy én szünetet kértem aztán ő szakított) Amióta szakítottunk egyszer sem köszönt. Nekem ez eléggé rossz, mert ő volt az első szerelmem, első komolyabb kapcsolat, stb. ..de egyszerűen rám sem néz. Én nem akarok haragba lenni vele, mert rengeteg szép emlékünk van, de én vagyok a nő és nem akarok előre köszönni..most haragszik rám, vagy megbántottam? Gondoltam ráírok, de nem akarom, hogy azt gondolja vissza akarom őt szerezni mert nem, egyszerűen nem értem miért nem lehetünk barátok, de legalább köszönő viszonyban..
2015. nov. 24. 17:03
 1/1 anonim válasza:

Ezt szerintem jobb,ha személyesen beszélitek meg és nem virtuálisan. Ha személyesen beszéltek kisebb az esélye,hogy félreértse a szándékodat.:)

Egyébként ez a "nem köszönök mert szakítottunk" dolog mind a két nemnél egy rossz beidegződés.Általában a fiúk és a lányok is abban a hitben vannak,hogy az exet "utálni" kell,mert ő ex.(Tisztelet a kivételnek!)Egyébként ez egy idő után elfelejtődik szerintem,pl.:Én januárba szakítottam az akkori barátommal és nekünk is legalább 2-3 hónap kellett mire egyáltalán köszöntünk egymásnak.

Szóval ne aggódj a lényeg hogy éretten tudjátok kezelni s helyzetet!

Én szurkolok neked! :)

2015. nov. 24. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.