Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kéne szerintetek lassam haladni ismerkedésileg egy 15 éves lánynak meg egy 17 éves fiúnak? (Előszőr neten ismerkedtek meg) 15/L
Az első találkozó végén lehet kézfogás, ölelés vagy puszi (arcra) - a hangulattól függően.
Utána már sétálhattok kézenfogva.
Szerintem se siessétek el, mert csodálatosak ezek az élmények, és nem ismételhetők, ha átugorjátok.
Első kapcsolata a srácnak... ez elég tré! Nem netesnek kellene ennek lennie. Számára csak egy leakasztott darab hús vagy a netes húspiacról!
De ha netes is, már rég találkoznotok kellett volna..
Keress egy idősebb, tapasztalt pasit, aki élményekkel tud gazdagítani! Ez csak bénázni fog. Ahogyan eddig is.
Kezdeném úgy, hogy a 3. válaszolóval nagyon nem értek eggyet.
Hát előszőr sok sikert a talihoz.
Nem gáz ,hogy 17 évesen nem volt még kapcsolata. Van ismerősöm aki 20 éves és eszméletlen jó gumora van és szerintem helyes is(amennyire egy másik fiú ezt meg tudja itélni)
Ha nem lesz nagyon hormontúltengése, akkor nem mászik rád és balfácánoskodik(amit kétlek).
Szerintem ölelés és fizikai kontaktussal tudod motiválni. Tuti kicsit feszült lesz :D A kézfogás játszik, de az mágtól szokott alakulni.
Hát, hogy csókolni ,hogy megpróbál-e azt nem tudom ,de max egy szájrapuszi elmegy.
A késöbbiekbe hogy mit és hogy az a te dolgod.
A fiukhoz jó tanács, hogy annyira nem fontos, hogy mennyit vársz, ha meg van a hangulat, az az érzés. Ami emlékezetessé teszi a fiuknak azt a fajta élményt az az a ahogyan átadod, bevezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!