Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok akivel ismerkedtek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akivel ismerkedtek, engedjen neked vagy legyen domináns mindenben?

Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Engedjen, ne akarja irányitani a még nem is létező kapcsolatunkat.
2015. okt. 23. 22:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, jó ha magabiztos, de az életembe ne akarjon beleszólni, megmondani mit, vagy hogy mit ne tegyek :). Legyen domináns, de ne mindenben és mindenhol :).
2015. okt. 24. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést? Mit értesz azon h engedjen nekem? Miben? Mikor ? Azért ha értelmes és jó választ vársz, talán pontosabb kérdést kéne írnod..

Dominancia alapból taszít, nem szeretek dominánsnak lenni és nem szeretem ha velem az valaki..

Nem lehetnél egyszerűen csak figyelmes,megértő és érdeklődő a leendő pároddal természetesen úgy h te mindezt visszakapod tőle..

2015. okt. 25. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!