Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen fiúkkal ismerkedtek szívesen?
Hát legyen sok önbizalma, humoros és magas.
Min. 185 cm mert én vagyok 165 :).
A jó kinézet pedig nem hátrány;))!
Hát, igen...magas( vagy legalábbis nálam magasabb), intelligens (nem okos, intellingens!), HUMOROS, ne legyen elhízott, legyen jó beszélgetőpartner is, és...körülbelül ennyi :D
A jóképűség nem hátrány,de nem is követelem meg :)
Őszintén megmondom, nekem a külső is számít.A vonzó arcú/jóképű fiúkkal ismerkedek szívesen. Mivel én is magas vagyok, ezért számomra fontos, hogy minimum olyan magas legyen mint én (178cm). Nem kell kigyúrt állatnak lennie, nem baj, ha van rajta 1-2 plusz kg, az sem baj, ha kicsit vékonyabb (persze, ezek azért még az egészséges határokon belüli számok legyenek).
Azonban, ha a belső értékei nincsenek rendben, akkor a külseje sem ér semmit. Rendkívül fontosnak tartom, hogy becsületes legyen, igényes, kedves, illedelmes és humoros. Végül pedig, hogy legyen valami közös bennünk.
Lehet, hogy sok elvárásom van, de ez az őszinte véleményem. 15/l
Huu, hát először is korombeli, 15-16 éves, legyen okos és humoros meg persze kedves (nem csak velem). Én nagyjából(!) azok a témák érdekeljék amik engem...
Kinézetre... Én 167cm magas vagyok, ő minimum 175 legyen. Meg viszonylag nézzen ki valahogy... Nem muszály Bred Pitt legyen, de azért legyen szexi. Én inkább a barna hajúakat preferálom, de jöhet szőke, meg vörös is, ha jól néz ki.
Öltözködés szempontjából a normális és a rocker között mozogjon, szóval ne legyen páwa.
Nekem inkább az atléta termet jön be, minnt a súlyemelő, Schwarzemegger típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!