Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok-Nők! Miért nem szívesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Nők! Miért nem szívesen ismerkedtek szegény férfiakkal?

Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Talán mert szegények? Tudod money&charm.
2015. márc. 20. 20:17
 2/13 anonim ***** válasza:
Nyilván azért mert nincs pénzük, de ez csak tipp.
2015. márc. 20. 20:17
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Mert leszarni lehet, de felszarni nem.
2015. márc. 20. 20:18
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Nekem mindegy hogy csóró-e. Ne legyen igénytelen és koszos, meg szakadt. A párom csóróbb volt nálam, amikor megismerkedtünk :)
2015. márc. 20. 20:21
 5/13 anonim ***** válasza:
39%

A nőknek biztonságérzet kell, a biztonság valamilyen szinten pedig a pénztől is függ.

Nekem is volt elég szegény barátom, aki félig itt lakott, és hát nem sajnálom a kaját meg a vizet, csak fogy. Szóval inkább dobtam. Na nem csak emiatt, de részben ez is közrejátszott.

2015. márc. 20. 20:25
 6/13 anonim ***** válasza:
46%
Mert egy szegény férfi mellett nekik is muszáj dolgozni.
2015. márc. 20. 20:30
 7/13 A kérdező kommentje:

"Mert egy szegény férfi mellett nekik is muszáj dolgozni."

És? Ez akkora tragédia? A nőknek büdös a munka?

2015. márc. 20. 20:31
 8/13 anonim ***** válasza:

Mert a klasszikus férfimodell egy erős magabiztos férfi, aki képes eltartani a családját.

Nem várhatod a nőktől hogy az ellenkezőjét keressék. Van akinek nem számít, és tagadhatatlan , hogy nem ez a legfontosabb, de senkitől ne várd hogy egy gazdag és egy csóró férfi közül (bármilyen előzetes ismeretség nélkül) a szegénnyel kezdjen először ismerkedni, mert csalódni fogsz. A nők elsősorban családfőt keresnek (akár tudatosan, akár tudat alatt), ami semmiképpen nem egy csóró, napról-napra élő férfi.

2015. márc. 20. 20:35
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
Ezért kellett az egyenjogúság mi...
2015. márc. 20. 20:57
 10/13 anonim ***** válasza:

Én nem akarnék gazdag pasit. Apám nagyon sokat keres, és egyáltalán nem is foglalkozik velem kisiskolás korom óta, mert vagy nincs ideje, (karácsonyfadíszítés miközben a főnökkel telefonál, hétvégi munka, stb) vagy épp van ideje de a stressz miatt ideges és csak veszekszünk.

A pénz elvette tőlem apámat, én nem akarnám ezt a gyerekemnek, meg férjnek se akarnék ilyet, nekem fontosabb hogy sok időt legyünk együtt és sokat foglalkozzunk egymással, inkább nem kell hatalmas ház meg 3 autó, stb.

De egyébként ja, sok nőnek jó, mert nem kell megerőltetniük magukat, csak a pasikájuk veszi nekik a csini rucikat :3

22/L

2015. márc. 20. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!