Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Próbálok rövid lenni. Szóval a barátnőm pénteken buliba fog menni, ahol gondolom inni is fog. Ez eddig oké, csak ez engem nagyon zavar, ha iszik. Én se szoktam, ezért ennyit csak elvárhatok tőle..

Róla annyit kell tudni, hogy ritkán iszik alkoholt, de amikor arra kerül sor akkor sokat szokott..legutóbb is már szinte a földön fetrengett, nem tudott magáról..lány létére. Én soha nem tiltok el tőle semmit, ezért most se fogom mondani neki, hogy nem ihat stb..

De már meguntam ezt.. Ha most a buliban is ezt fogja csinálni, akkor szakítok vele szerintem. Ti mit tennétek?

Mielőtt mondaná valaki, már nem egyszer beszéltem neki erről.. Egyszerűen undorítónak találom, ha egy lány részeg. Előre is köszi

2015. nov. 17. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el vele és ha inni akar engedd meg neki, de csak mértékkel
2015. nov. 17. 21:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hívott el, ezért én nem megyek. Már mondtam, hogy ez nekem nem tetszik, majd eldönti, hogy mi a fontosabb.
2015. nov. 17. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Mig részeg szétkurn*m
2015. nov. 17. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor mondd meg ezt így neki kereken, hogy ez nálad nem fér bele, amit tökre megértek, mivel részegen ki tudja mi lesz vele, szóval döntés elé kell állítani
2015. nov. 17. 21:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!